Sådan tænder og slukker du dit Nest-kamera

Vigtigt at vide

• Du kan tænde og slukke dit kamera på flere måder via Nest-appen.
  • Når du slukker dit Nest Cam eller Dropcam via Nest-appen, ophører al video- og lydaktivitet.
  • Hvis du har et Nest Aware-abonnement, ophører optagelse med videohistorik også.
  • Dit kamera er dog stadig tilsluttet strømforsyningen og har fortsat forbindelse til internettet, så du kan tænde det via fjernstyring ved hjælp af Nest-appen, og så der ikke er nogen forsinkelse, når du tænder det igen.
  • Du kan tage strømstikket ud for at slukke kameraet helt, men hvis du gør det, kan du ikke styre kameraet via appen eller se dets videostream, før kameraet tilsluttes strømforsyningen igen.

Sådan tænder og slukker du dit kamera via Nest-appen

Tænd eller sluk kameraet under Indstillinger

1. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger øverst til højre på Nest-appens startskærm.
  2. Rul ned, og vælg det kamera, du vil styre.
  3. Tryk på Kamera til/fra for at se kontakten.
  4. Tryk på kontakten for at tænde eller slukke kameraet.

Opret en tidsplan for dit kamera

Du kan bruge Nest-appen til at planlægge, hvornår dit Nest Cam skal tænde og slukke. Det er nemt at oprette en specifik tidsplan til hver enkelt dag i ugen eller bruge samme tidsplan til alle ugens dage. I følgende artikel kan du læse en detaljeret vejledning.

Sådan opretter du en tidsplan for kameraet

Tænd og sluk automatisk med Home/Away Assist

Med Home/Away Assist kan dit kamera tænde og slukke automatisk, så du ikke behøver at oprette en tidsplan. Dit kamera tænder, når du forlader dit hjem, og slukker, når du kommer hjem igen. Du kan få flere oplysninger i følgende artikel:

Sådan fungerer dit kamera med Home/Away Assist

Aktivér funktionen i visningen Spaces

Hvis dit kamera allerede er slukket, kan du bare trykke på videovinduet i visningen Spaces for at tænde kameraet.

Hvad sker der, når du tænder eller slukker kameraet via Nest-appen?

• Det er altid dig, der bestemmer, hvornår dit kameras videostreaming og optagelse tænder og slukker.
  • Når du slukker dit Nest Cam eller Dropcam via Nest-appen, ophører al video- og lydaktivitet.
  • Hvis du har et Nest Aware-abonnement, ophører optagelse med videohistorik også.
  • Selvom du har slukket kameraet i appen, er det dog stadig tilsluttet strømforsyningen og har fortsat forbindelse til internettet. På den måde kan kameraet tændes via fjernstyring ved hjælp af Nest-appen, automatisk tænde eller slukke efter en tidsplan eller automatisk starte med at optage, hvis der opstår en nødsituation.
Hvis du f.eks. har en Nest Protect-alarm, og den registrerer et højt røgniveau, kan dit Nest Cam hurtigt tænde, så du har en optagelse af, hvordan en brand startede og spredte sig, hvilket kan være nyttigt til forsikringsmæssige anliggender.

Tag strømstikket ud af kameraet for at slukke det helt

Hvis du vil slukke dit kamera helt, skal du bare tage strømstikket ud. Hvis du gør det, vil du imidlertid ikke kunne styre kameraet eller se dets videostream via Nest-appen. Når du sætter strømstikket i igen, vil det tage et stykke tid (normalt under et minut) at genstarte kameraet og oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og internettet igen, så du kan genoptage streamingen.