Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Få flere oplysninger om USB-porten på bagsiden af Nest Protect

Mikro-USB-porten på bagsiden af Google Nest Protect giver medlemmer af Nest-support flere muligheder ved fejlfinding af din enhed. Du bør kun bruge den, hvis du bliver bedt om det af Nest-support.

Du behøver sandsynligvis aldrig at bruge
USB-porten. Den bruges ikke til
opladning af batterierne eller
anden sædvanlig brug. I nogle tilfælde
kan et medlem af Nest-support
dog bede dig om at
tilslutte et mikro-USB-kabel
i porten i forbindelse med fejlfinding.
 USB port on the back of Nest Protect