To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Thermostat E Heat Link-bedrading

Wanneer je de Heat Link van je Google Nest Thermostat E installeert, moet je controleren of je huidige thermostaat meer dan twee draden heeft. Als dit zo is, moet je ze allemaal identificeren om de installatie te kunnen afronden. Maak een foto van de bedrading van je huidige thermostaat voor het geval je deze later nodig hebt. Je sluit de C-draad en NO-draad van je huidige thermostaat aan op je Heat Link en plaatst alle aanvullende draden in lasklemmen.

De Heat Link van je Nest Thermostat E installeren

Wanneer je de Heat Link van je Nest Thermostat E installeert, moet je controleren of je huidige thermostaat meer dan twee draden heeft. Als dit zo is, moet je ze allemaal identificeren om de installatie te kunnen afronden. Maak een foto van de bedrading van je huidige thermostaat voor het geval je deze later nodig hebt.

Je hoeft slechts twee draden op de Heat Link te installeren. Zoek naar de OpenTherm-draden (OT1 en OT2) of de C- en NO-draad van je huidige thermostaat.

Zodra je de juiste draden hebt gevonden, koppel je deze aan de Heat Link en plaats je alle aanvullende draden in lasklemmen.

Thermostaatdraden identificeren

Als de draden van je huidige thermostaat andere labels hebben of helemaal niet zijn gelabeld, kan het lastig zijn om aan te geven welke draden aan de Heat Link moeten worden gekoppeld. Hieronder vind je een aantal populaire thermostaatmodellen met informatie over de draden die je moet koppelen.

Merk/model van huidige thermostaat

Nest C-draad

Nest NO-draad

Busch-Jaeger Raumtemperaturregler L 1 (pijl-omhoog)
Danfoss elektronische thermostaat RET 230, 230C, 230F, 230L L 3
Danfoss elektronische thermostaat RET 230NSB, 230VF, 230VF2 2 3
Danfoss-kamerthermostaat RMT 230, 230T 1 2
Danfoss programmeerbare kamerthermostaat TP9000 L* 4
Drayton (Invensys) RTS-kamerthermostaat RTS1, RTS2, RTS3 L 3
Drayton Combistat-kamerthermostaat L 3
Drayton Lifestyle ETS1-kamerthermostaat 2 1
Eberle RTR-E 3502 6 2
Eberle RTR-E 6121, 6124 1 2
Eberle RTR 9121 1 2
Gira Raumtemperatur-Regler 0390, 0391, 0392, 0393, 0394, 0396, 0397 L (golfpictogram)
Heatmiser neoStat-thermostaat A2 L
Heatmiser neoStat-12v V2-thermostaat A2 A1
Heatmiser neoStat-e V2-thermostaat Load L
Heatmiser neoStat V2-thermostaat A2 A1
Heatmiser Slimline-thermostaat A2 L
Hive SLR1-thermostaat 1 3
Honeywell BDR91 draadloze kamerthermostaat A B
Honeywell DT90 digitale kamerthermostaat 2 1
Honeywell R6660D draadloze kamerthermostaat A
(5e terminal van links)
B
(6e terminal van links)
Honeywell-kamerthermostaat T6360, T4360B, T4360E 1 3
Honeywell-kamerthermostaat T4360D 1* 2
Potterton PRT 2 elektronische kamerthermostaat 2 3

* Uitsluitend voor deze thermostaatmodellen: Als de connector van je oude thermostaat twee draden heeft, label je beide als C en koppel je beide aan de C-connector van de Heat Link.

Mijn thermostaat staat niet in de lijst

Als je thermostaat niet in de bovenstaande lijst staat, kun je een aantal andere opties proberen:

• Bel een lokale Nest Pro om je te helpen bij de installatie.
  • Neem contact op met de fabrikant van je huidige thermostaat om je te helpen bij de identificatie van de draden.
  • Zoek online naar het model van je huidige thermostaat om de draden te identificeren.

Zodra je de NO- en C-draden hebt gevonden, koppel je deze aan de Heat Link en plaats je alle aanvullende draden in lasklemmen. Of in gevallen waarin je een Nest Pro hebt ingeschakeld, rondt de installateur de installatie van de thermostaat af, geeft diegene een korte demonstratie en kun je vragen stellen over je Nest-thermostaat.