Wat is er nieuw in de 3e generatie Nest Learning Thermostat?

Vier jaar na de introductie van de eerste lerende thermostaat ter wereld, hebben we in november 2015 de Europese versie van de 3e generatie Nest Learning Thermostat uitgebracht. Het scherm is 40% groter en dankzij de functie Afstandsweergave kun je op grotere afstand nuttige informatie zien, zoals het weer, de temperatuur of de tijd. Daarnaast kan de thermostaat het warme water regelen, werkt hij met ketels die OpenTherm ondersteunen en heeft hij meer temperatuursensoren voor een nog betere nauwkeurigheid.

• Dit is er nieuw in de hardware voor de 3e generatie:

• Het scherm is 40% groter en zeer duidelijk, met nog kleinere pixels, zodat alles scherper is.
  • Het sensorvenster is aanzienlijk kleiner en neemt nog minder ruimte in aan de onderkant van het scherm.
  • Er zijn zeven temperatuursensoren toegevoegd (nu tien in totaal), zodat de thermostaat nog nauwkeuriger is.
  • De thermostaat is iets dunner, zodat zijn wandprofiel nog slanker is.
  • De basis is aangepast aan het 3e generatie scherm.
  • De optionele standaard voor draadloze installatie is opnieuw ontworpen voor de 3e generatie thermostaat.

Meer informatie >

Nest thermostat gen3 front view temp

De Heat Link is vernieuwd en kan nu ook het warm water in huis regelen en met OpenTherm-systemen werken.

Meer informatie >

• De thermostaat beschikt nu over de functie Afstandsweergave. Met Afstandsweergave licht de Nest-thermostaat op
    zodra hij je ziet en geeft hij nuttige informatie weer, zoals de
    temperatuur die je hebt ingesteld, de huidige kamertemperatuur, de tijd of
    het weer. Je kunt zelf kiezen wat je wilt zien.

Meer informatie over Afstandsweergave >

• We hebben bijna alles opnieuw ontworpen zodat het nieuwe scherm beter
    tot zijn recht komt. De huidige temperatuur wordt groter weergegeven, de instellingen passen beter op
    het scherm en de meldingen zijn beter leesbaar.
Nest thermostat farsight analog clock
  • De Nest Learning Thermostat is uitgerust met Secure Boot-technologie om je privacy te beschermen en je gegevens te beveiligen. Deze technologie blokkeert incompatibele of kwaadaardige software en zorgt ervoor dat alleen de officiële Nest-software wordt uitgevoerd.

Weet je niet zeker of je een 2e of 3e generatie Nest Thermostat hebt? Controleer het hier >