To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Waar je de Nest Protect moet installeren

Monteer de Google Nest Protect aan het plafond om zowel rook- als koolmonoxideniveaus te meten. Volg de richtlijnen van de brandweer en plaatselijke autoriteiten als je meer vragen hebt over de plaatsing van je melder.

Over het algemeen moet je je huidige rook- en koolmonoxidemelders vervangen als je de Nest Protect installeert. Je moet er wel op letten dat bestaande melders misschien niet op de juiste plek zijn geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je het juiste aantal melders hebt en ze op de juiste plek hebt gemonteerd in je huis, ook als je al melders hebt geïnstalleerd.

Ruimten in je huis die een Nest Protect nodig hebben

In de onderstaande diagrammen zie je waar de Nest Protect moet worden geïnstalleerd. Naast deze richtlijnen hanteren lokale jurisdicties misschien nog andere vereisten voor het type melder, de plaatsing en de installatie. Bekijk de lokale bouw- en brandveiligheidsvoorschriften voor eventuele aanvullende vereisten die van toepassing zijn op jouw locatie.

• Markeer waar de schroeven moeten worden bevestigd en gebruik hierbij de montagesteun van de Protect als richtlijn.
  • Installatie aan het plafond wordt aanbevolen. Zorg dat de Protect ten minste 30 cm van de muur verwijderd is.
  • Als je de Protect aan de muur bevestigt, zorg je dat deze 15 tot 60 cm van het plafond verwijderd is.
  • Als je een schuin, gebogen of gewelfd plafond hebt, moet de Nest Protect zich binnen 90 cm van het hoogste punt bevinden.