To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Protectin asennuspaikat

Aseta Google Nest Protect kattoon, josta käsin se voi mitata savu- ja häkäarvoja. Jos sinulla on vielä kysyttävää hälyttimen asennuspaikasta, seuraa paikallisten ja paloviranomaisten ohjeita.

Yleensä vanhat savu- ja häkävaroittimet on vaihdettava Nest Protectin asennuksen yhteydessä. Muista kuitenkin, että nykyiset hälyttimet eivät välttämättä ole oikeissa paikoissa. Varmista, että kodissasi on riittävä määrä oikeisiin paikkoihin asennettuja hälyttimiä, vaikka olisit asentanut hälyttimiä jo aiemmin.

Näihin huoneisiin on syytä asentaa Nest Protect

Alla olevista kaavioista näkyy, mihin Nest Protect pitäisi asentaa. Näiden ohjeiden lisäksi paikallisilla viranomaisilla voi olla erillisiä edellytyksiä liittyen hälytintyyppeihin, sijoitteluun ja asennukseen. Selvitä mahdolliset alueellasi sovellettavat lisävaatimukset rakennussäännöistä ja paloviranomaisilta.

• Merkitse ruuvien paikat Protectin taustalevyn avulla.
  • Suosittelemme asentamaan varoittimen kattoon. Asenna Protect vähintään 0,5 metrin etäisyydelle seinästä.
  • Jos katon kaltevuus on yli 20 astetta, Nest Protect täytyy asentaa 0,5–1 metrin etäisyydelle korkeimmasta kohdasta.