To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift indstillinger for Nest-notifikationer

Alle dine Google Nest-produkter kan sende dig underretninger, så du får besked, hvis der er noget i dit hjem, som kræver din opmærksomhed. Uanset om det drejer sig om mails, push-notifikationer til din telefon eller begge dele, forsøger de at advare dig om vigtige hændelser, nødsituationer og tekniske problemer.

Du kan ændre indstillingerne for notifikationer, når du har føjet et kompatibelt produkt til din konto i Google Home- eller Nest-appen. Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du vælge Notifikationer i menuen Indstillinger i appen.

Skift indstillinger for notifikationer via appen

Bemærk! Den app, du bruger til at ændre indstillinger for notifikationer, er den samme som den, du brugte til at konfigurere dit produkt første gang. Du bruger f.eks. Nest-appen til at ændre Nest Protect-notifikationer og Home-appen til Google-højttalere og -skærme.

Home-appen

Notifikationer i Home-appen er som standard slået fra. Hvis det er første gang, du konfigurerer appen, eller hvis du føjer en ny enhed til dit hjem, spørger appen dig, om du vil slå notifikationer til. Hvis du ikke slår notifikationer til, vil du ikke modtage underretninger om aktivitet i dit hjem, f.eks. hvis et kamera registrerer bevægelse, eller nogen ringer på dørklokken.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis push-notifikationer ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan slå push-notifikationer til i indstillingerne på telefonen ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.
  3. Vælg Generelle notifikationer.
  4. Slå notifikationer til eller fra.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis du slår kritiske underretninger til, men de ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan aktivere kritiske underretninger i indstillingerne på din telefon ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.

Hvis du vil have andre notifikationer i Home-appen, skal du gå til Administrer dine notifikationer i Google Home-appen.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen.
  3. Vælg Notifications [Notifikationer].
  4. Vælg det Nest-produkt, du vil ændre notifikationer for, eller vælg indstillinger for Nest Home Report eller Rush Hour Rewards. Hvert element på listen har forskellige indstillinger for notifikationer. Du kan se en oversigt nedenfor.

Kritiske underretninger

Med kritiske underretninger får du besked om vigtige hændelser som f.eks. en røg- eller kuliltealarm, også selvom lydstyrken på din telefon er indstillet til lav, og du har aktiveret Forstyr ikke. Hvis du vil modtage kritiske underretninger fra Google Nest, skal du aktivere dem både i Generelle notifikationer i Home-appen og i indstillingerne på telefonen.

Sådan konfigurerer du kritiske underretninger:

1. Åbn Home-appen tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger Notifikationer Generelle notifikationer.
  2. Aktivér kritiske underretninger.
  3. Se efter et banner øverst på skærmen.
    • Hvis der er et banner med teksten "Kritiske underretninger er deaktiveret i indstillingerne på denne enhed", skal du trykke på Aktivér kritiske underretninger og derefter følge vejledningen for at fuldføre konfigurationen i indstillingerne på din telefon.
    • Hvis der ikke er noget banner, er du færdig.

Indstillinger for notifikationer for hvert Nest-produkt

Du kan få flere oplysninger om de tilgængelige indstillinger for notifikationer for hvert Nest-produkt i afsnittene nedenfor.

Nest-kameraer og -videodørklokker

Google Nest-kameraunderretninger er en smule mere komplekse end underretninger fra andre Nest-produkter, da du kan vælge indstillinger for underretning om bevægelse og lyd samt ændre, hvordan og hvornår du modtager underretningerne.

Nest-termostater

Påmindelse om luftfilter

Hvis du har et varme- eller kølesystem med luftcirkulation, kan du vælge at aktivere eller deaktivere påmindelser om luftfiltre. Disse underretter dig, når det er tid til at skifte luftfilteret, så systemet kan fortsætte med at fungere optimalt.

Hvis der ikke er sluttet et varme- eller kølesystem med luftcirkulation til din Nest-termostat, får du ikke vist muligheden for at indstille påmindelser om luftfiltre i appen eller på termostaten.

Sikre temperaturer

Sikre temperaturer kan hjælpe med at forhindre, at dine rør fryser til, eller at dit hjem bliver ekstremt varmt, også selvom termostaten er slået Fra eller er indstillet til Eco Temperatures. Du får en meddelelse, når dit hjem har nået de sikre temperaturer, du har angivet, og endnu en meddelelse, når alt er normalt igen. Så længe der er angivet sikre temperaturer, er notifikationerne altid aktiveret.

Du kan deaktivere Sikre temperaturer, hvis du ikke vil modtage disse notifikationer. Hvis du gør det, hjælper termostaten ikke med at beskytte dit hjem mod ekstreme temperaturer, når du ikke er hjemme.

Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Google Nest Protect bruger sin stemme og sine lamper til at underrette dig om potentielle farer, og hvor i hjemmet det finder sted. Den kan også sende notifikationer til din telefon, hvis hjemmets Wi-Fi- og internetforbindelse fungerer.

Af sikkerhedshensyn kan Nest Protect-notifikationer om røg, kulilte, lavt batteriniveau, offlinestatus, udløb og sensorfejl ikke deaktiveres via Nest-appen. Du kan derfor ikke se indstillinger for disse notifikationer i menuen med Protect-indstillinger.

Bemærk! I overensstemmelse med gældende sikkerhedsforordninger har alle røg- og kuliltealarmer en udløbsdato. Nest Protect (1. generation) udløber 7 år efter fremstillingsdatoen, og Nest Protect (2. generation) udløber 10 år efter fremstillingsdatoen. Du kan få flere oplysninger i artiklen om, hvornår du skal udskifte din Nest Protect-enhed.

Sound Check for Nest Protect (2. generation)

Sound Check Self Test, som Nest Protect automatisk kan køre hver måned, kan sende en notifikation fem minutter før testens start. Notifikationen advarer dig og giver dig mulighed for at springe testen over.

Hvis du deaktiverer Sound Check-testen i appindstillingerne, modtager du ikke længere notifikationen forud for testen, men det anbefales, at du lader Sound Check være aktiveret.

Underretninger med videoklip

Hvis du udover Nest Protect også har et Nest-kamera, og der er en nødsituation med røg eller kulilte, modtager du en mail om, at dit kamera har gemt et videoklip, der blev optaget under hændelsen. Denne funktion er som standard aktiveret, og den kan ikke deaktiveres via Nest-appen. Den kræver desuden, at dit hjem har en fungerende Wi-Fi- og internetforbindelse. Optagelse af videoklip i nødsituationer er som standard slået FRA. Sådan aktiverer du funktionen:

1. Åbn Nest-appen, og vælg din Protect-enhed.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] And thenWorks with Protect [Fungerer sammen med Protect], og vælg derefter de kameraer, der skal bruges til optagelse.

Bemærk! Denne funktion kræver, at dit hjem har en Wi-Fi- og internetforbindelse.

Nest x Yale-lås

Google Nest × Yale-låsen har en indbygget højttaler. Du hører en lyd, modtager lydunderretninger på din lås og modtager notifikationer på din telefon.

Du kan skifte indstillinger i appen for at aktivere eller deaktivere afsendelse af notifikationer, når din dør låses eller låses op.

Tip! Hvis nogen bruger en adgangskode eller Nest-appen til at låse døren op, eller hvis nogen bruger Nest-appen til at låse døren, viser underretningen det navn, du har givet vedkommende i Nest-appen.

Du kan også se en 10-dages historik for din lås i Nest-appen.

Du modtager også andre notifikationer fra din lås, men du kan ikke deaktivere disse. Disse notifikationer sendes bl.a.:

• Når låsen har lavt batteriniveau
  • Hvis nogen med Kun adgang til hjemmet bruger en adgangskode uden for det planlagte tidspunkt
  • Hvis nogen har indtastet en forkert adgangskode 5 gange
  • Hvis din lås mister internetforbindelsen i mere end 10 minutter
  • Hvis rigellåsen ikke kan udvides eller trækkes tilbage
  • Hvis der registreres manipulation

Nest Home Report

Nest Home Report er en månedlig mail, der opsummerer aktiviteten for alle Nest-produkterne på din konto i Nest-appen. Det kan f.eks. være det rapporterede energiforbrug for din termostat, røg- og kuliltehændelser fra Protect og meget mere. Hvis du ikke vil have tilsendt en rapport via mail, kan du deaktivere muligheden. Du kan også vælge sprog til din Home Report.

Rush Hour Rewards

Kvalificerede kunder kan tilmelde sig Rush Hour Rewards hos deres energiselskab. Når du er tilmeldt programmet, kan du få notifikationer på din Nest-termostat og i Nest- eller Home-appen om en kommende spidsbelastning og om, hvornår den starter, og hvornår den slutter.

Hvis du deaktiverer notifikationer om spidsbelastning, modtager du ikke notifikationer om spidsbelastning på din termostat eller telefon.

Få oplysninger om Rush Hour Rewards

Konfigurer notifikationer i et delt Nest-hjem

Med Family Accounts kan du dele adgangen til dit Nest-hjem med andre. Når nogen ændrer sine indstillinger for notifikationer, kan det dog påvirke alle andre.

Vælg dit produkt for at få flere oplysninger.

Nest-kameraer og -videodørklokker

Hver person kan angive sine egne præferencer, og det påvirker ikke andre.

Du kan f.eks. vælge at få en notifikation, hver gang dit kamera registrerer bevægelse, mens din ægtefælle kan vælge ikke at modtage notifikationer. Nest-appen giver jer mulighed for at vælge hver jeres notifikationer.

Nest x Yale-lås

Hver person kan angive sine egne præferencer, og det påvirker ikke andre.

Du kan f.eks. vælge, at du vil have en notifikation, når nogen låser døren eller låser den op, mens din ægtefælle kan vælge ikke at modtage notifikationer. Nest-appen giver jer mulighed for at vælge hver jeres notifikationer.

Nest Home Report

Hver person kan angive sine egne præferencer, og det påvirker ikke andre.

Du kan f.eks. vælge at få sendt den månedlige Nest Home Report til din egen mailadresse, mens din ægtefælle kan vælge ikke at modtage den på sin mailadresse. Nest-appen giver jer mulighed for at vælge hver jeres præference.

Alle andre Nest-produkter

Hvis du ændrer en indstilling for notifikationer i Nest-appen, ændres denne indstilling også for alle andre, der deler styringen af enheder i dit hjem.

Hver person kan dog ændre sine egne indstillinger for notifikationer uden for Nest-appen.

Opret et mailfilter: Hvis du ikke vil modtage mails, kan du oprette et filter i din mailapp, f.eks. Gmail eller iCloud Mail, for automatisk at arkivere eller slette mails fra Nest.

Skift indstillinger for notifikationer på din telefon: Hvis du ikke vil have notifikationer, kan du ændre dine indstillinger for OS-notifikationer på din Android-enhed eller iOS-enhed for at blokere push-notifikationer fra Nest-appen. Husk! Hvis du gør dette, bliver du ikke underrettet om, hvad der sker i dit Nest-hjem.

Tilsidesæt tilstanden Forstyr ikke

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig på Android-telefoner.

Når tilstanden Forstyr ikke er aktiveret på din telefon, modtager du som standard ingen appnotifikationer. Du kan dog konfigurere Nest- eller Home-appen til at tilsidesætte tilstanden Forstyr ikke, så du stadig kan modtage vigtige notifikationer.

Du kan f.eks. give Nest-appen tilladelse til at sende alarmnotifikationer fra din Nest Protect.

Se, hvordan du tillader, at apps kan tilsidesætte tilstanden Forstyr ikke, i Hjælp til Android.