To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Måla över Nest-produkter

Du bör inte måla eller täcka över Nest-produkter eftersom detta kan påverka deras sensorer, prestanda eller funktioner och leda till att garantin inte längre gäller. Det finns dock några Nest-tillbehör och delar som kan målas så att de matchar ditt hem.

I allmänhet bör Nest-produkter aldrig målas, färgas eller täckas över med tyg eller annat material.

Måla inte:

• Google Nest Protect

• Google Nest-kameror

• Google Nest-termostater

• Google Nest × Yale-lås

• Google Nest-dörrklockor

Nest-tillbehör som du får måla

Det finns några undantag för vad som kan målas, till exempel kamerakablar för utomhusbruk eller Nest-termostatens
valfria trimplatta. I tabellen nedan ser du vilka tillbehör som du får
måla. Om tillbehöret inte finns i tabellen nedan är det inte tillåtet att måla det. Gör du det gäller inte garantin längre.

Nest-produkt

Tillbehör som får målas

Nest Cam (batteri) med strålkastare

• Hölje för strålkastarens monteringsplatta

Obs! Måla inte i mitten av
strålkastarens monteringsplatta. Skydda det här området med tejp
innan du målar.

Nest Cam IQ för utomhusbruk
Nest Cam Outdoor
Väderbeständig kabel till Nest Cam

• Kablar
  • Kabelklämmor

Obs! Måla inte någon annan del av
kameran eller dess nätadapter.

Om du använder en oljebaserad målarfärg måste du
först använda en vattenbaserad grundfärg på kabeln.

Nest-termostat

• Nest-termostatens valfria trimplatta

Obs! Om du målar trimplattan måste du se till
att den är helt torr innan du fäster
Nest-termostatens fot och installerar
termostaten.

Innan du målar om hemma

Om du målar om bostaden invändigt eller utvändigt, bör du ta bort Nest-produkten från väggen eller taket så att den inte får målarfärg på sig. Vi rekommenderar att du inte täcker över enheten när den är påslagen. Om du tillfälligt måste täcka över produkten ifall det inte går att ta bort den, måste du stänga av den först. Ta bort det du täckte den med så snart du har målat färdigt.