To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Maling av Nest-produkter

Du bør ikke male Nest-produktene, siden maling eller tildekking av dem kan påvirke sensorene, ytelsen og funksjonaliteten samt gjøre garantien ugyldig. Men det er noen få Nest-tilbehør og -deler som kan males slik at de passer inn i hjemmet ditt.

Generelt sett skal Nest-produkter aldri være malte, fargede eller dekket med stoff eller annet materiale.

Ikke mal:

• Google Nest Protect

• Google Nest-kameraer

• Google Nest-termostater

• Google Nest × Yale-låsen

• Google Nest-ringeklokker

Nest-tilbehør som trygt kan males

Det finnes noen unntak som kan males, for eksempel utendørskamerakabler eller den valgfrie festeplaten for Nest
-termostaten. Tabellen nedenfor viser de eneste tilbehørene som trygt kan
males. Hvis du ikke finner det i tabellen nedenfor, utgår garantien hvis du likevel maler det.

Nest-produkt

Tilbehør som trygt kan males

Nest Cam (batteri) med flomlys

• Monteringsplatedeksel for flomlys

Viktig: Ikke mal midten av
monteringsplaten for flomlys. Sikre dette området med tape
før du maler.

Nest Cam IQ Outdoor
Nest Cam Outdoor
Værbestandig kabel til Nest Cam

• Kabler
  • Kabelklemmer

Viktig: Ikke mal noen andre deler av
selve kameraet eller strømadapteren.

Hvis du bruker oljebasert maling, må du
først påføre kabelen en vannbasert grunning.

Nest-termostat

• Festeplaten (valgfritt) til Nest-termostaten

Viktig: Hvis du maler festeplaten, må du
sørge for at den er helt tørr før du setter den på
basen på Nest-termostaten og monterer
termostaten.

Før du maler hjemmet

Hvis du skal male hjemmets interiør eller eksteriør, må du fjerne Nest-produktet fra veggen eller taket for å forhindre malingsøl. Det anbefales ikke å dekke enheten mens den er slått på. Hvis du må dekke til produktet midlertidig fordi det ikke kan fjernes, må du slå det av først. Fjern den midlertidige tildekkingen så snart som mulig etter å ha malt bildet.