To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-producten verven

Je mag Nest-producten niet verven of bedekken aangezien dit problemen kan veroorzaken met hun sensoren en functionaliteit. Bovendien is je garantie dan niet meer geldig. Maar er zijn enkele Nest-accessoires en -onderdelen die je wel kunt verven, bijvoorbeeld in een kleur die bij je huis past.

Over het algemeen geldt dat je Nest-producten nooit mag verven of mag bedekken met stof of andere materialen.

Niet verven:

• Google Nest Protect

• Google Nest-camera's

• Google Nest-thermostaten

• Google Nest × Yale slot

• Google Nest-deurbellen

Nest-accessoires die je mag verven

Sommige accessoires mag je wel verven, zoals de kabels van een buitencamera of de optionele afwerkingsplaat van de Nest-thermostaat. De tabel hieronder bevat alleen de accessoires die je wel mag verven. Als iets niet in de onderstaande tabel staat, verf het dan niet. Doe je dat wel, dan is je garantie niet meer geldig.

Nest-product

Accessoire dat je mag verven

Nest Cam (batterij) met spotlight

• Afdekking van de montagesteun voor de spotlight

Belangrijk: Verf het midden van de montagesteun voor de spotlight niet. Plak dat deel af voordat je gaat verven.

Nest Cam IQ outdoor
Nest Cam Outdoor
Weerbestendige kabel voor de Nest Cam

• Kabels
  • Kabelklemmen

Belangrijk: Verf geen enkel ander deel van de camera of de voedingsadapter.

Als je verf op oliebasis gebruikt, moet je de kabel eerst verven met een grondverf op waterbasis.

Nest-thermostaat

• De optionele afwerkingsplaat van de Nest-thermostaat

Belangrijk: Als je de afwerkingsplaat verft, moet je zorgen dat deze helemaal droog is voordat je de basis van de Nest-thermostaat aansluit en de thermostaat installeert.

Voordat je je huis schildert

Als je de binnen- of buitenkant van je huis schildert, verwijder je het Nest-product van de muur of het plafond om te voorkomen dat er verf op terechtkomt. We raden je af het apparaat af te dekken terwijl het aanstaat. Zet het apparaat eerst uit als je het tijdelijk moet afdekken omdat het niet kan worden verwijderd. Verwijder de tijdelijke afdekking zo snel mogelijk na het schilderen.