Nest-producten verven: wat je wel en niet mag doen

Je mag Nest-producten niet verven of bedekken aangezien dit problemen kan veroorzaken met hun sensoren en functionaliteit. Bovendien is je garantie dan niet meer geldig. Maar er zijn enkele Nest-accessoires en -onderdelen die je wel kunt verven, bijvoorbeeld in een kleur die bij je huis past.

Over het algemeen geldt dat je Nest-producten nooit mag verven of mag bedekken met stof of andere materialen.

Niet verven:

• Google Nest Protect
  • Google Nest-camera's
  • Google Nest-thermostaat
  • Google Nest × Yale slot
  • Google Nest Hello videodeurbel
  • Onderdelen van Google Nest Secure

Nest-accessoires die je mag verven

Sommige onderdelen mag je wel verven, zoals de kabels van een buitencamera of de
optionele afwerkingsplaat van de Nest-thermostaat. De tabel hieronder bevat alleen de onderdelen die je wel mag
verven. Als iets niet in de onderstaande tabel staat, verf het dan niet.

Nest-product dat het accessoire heeft

Accessoire dat je mag verven

Nest Cam IQ outdoor
Nest Cam Outdoor

• Kabels
  • Kabelklemmen

Belangrijk: Verf geen enkel ander onderdeel van de
camera zelf en ook niet de stroomadapter.

Als je verf op oliebasis gebruikt, moet je
de kabel eerst verven met een grondverf op waterbasis.

Nest-thermostaat

• De optionele afwerkingsplaat van de
    Nest-thermostaat

Belangrijk: Als je de afwerkingsplaat verft, moet je zorgen
dat hij helemaal droog is voordat je de
basis van de Nest-thermostaat aansluit en de
thermostaat installeert.