To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-tuotteiden maalaaminen

Nest-tuotteita ei pitäisi maalata, koska niiden maalaaminen tai peittäminen voi vaikuttaa antureihin, suorituskykyyn ja toimintaan sekä mahdollisesti mitätöidä takuusi. On kuitenkin joitakin Nest-lisävarusteita ja osia, jotka voit maalata haluamillasi väreillä.

Yleensä ottaen Nest-tuotteita ei pitäisi koskaan maalata, värjätä tai peittää kankailla tai muilla materiaaleilla.

Älä maalaa näitä:

• Google Nest Protect

• Google Nest ‑kamerat

• Google Nest ‑termostaatit

• Google Nest × Yale ‑lukko

• Google Nest ‑ovikellot

Nest-lisävarusteet, jotka voi maalata

On olemassa muutamia poikkeuksia, jotka voi maalata. Tällaisia ovat esimerkiksi ulkokameroiden johdot tai Nest
-termostaatin valinnainen tasoituslevy. Alla olevasta taulukosta näet kaikki lisävarusteet, jotka on turvallista
maalata. Jos laite ei ole alla olevassa taulukossa, sen maalaaminen on kiellettyä ja johtaa takuun mitätöitymiseen.

Nest-tuote

Lisävaruste, joka on turvallista maalata

Akkukäyttöinen Nest Cam valonheittimellä

• Valonheittimen asennuslevyn kansi

Tärkeää: Älä maalaa valonheittimen asennuslevyn
keskikohtaa. Teippaa kohta
piiloon ennen maalaamista.

Nest Cam IQ ‑ulkokamera
Nest Cam Outdoor
Nest Cam ‑säänkestävä kaapeli

• Johdot
  • Kaapelikiinnikkeet

Tärkeää: Älä maalaa mitään muuta
itse kameran tai sen virta-adapterin kohtaa.

Jos käytät öljypohjaista maalia, kaapeliin täytyy
ensin käyttää vesipohjaista pohjamaalia.

Nest-termostaatti

• Nest-termostaatin valinnainen tasoituslevy
    -lisävaruste

Tärkeää: Jos maalaat tasoituslevyn,
varmista, että se on täysin kuiva, ennen kuin liität
Nest-termostaatin pohjan ja asennat
termostaatin.

Ennen kuin maalaat talosi

Jos maalaat talosi sisä- tai ulkopuolelta, poista Nest-tuote seinältä tai katosta, ettei se joudu kosketuksiin maalin kanssa. Käynnissä olevan laitteen peittämistä ei suositella. Jos laite täytyy väliaikaisesti peittää, koska sitä ei voi poistaa, sammuta ensin sen virta. Poista väliaikainen suoja heti, kun se on maalaamisen jälkeen mahdollista.