To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Använda Nest-kameror och Nest-dörrklockor inomhus och utomhus

Du bör aldrig använda en Nest-kamera som har utformats för inomhusbruk utomhus. Om du gör det kan det leda till skador och att garantin inte längre gäller.

Algoritmerna för Nest-kameran uppdateras ständigt för att förbättra prestandan. Det kan handla om specifika optimeringar för inomhus- eller utomhusmiljöer. Kameran för utomhusbruk kan till exempel fungera sämre om den placeras inomhus.

Kontrollera att du använder Nest-kameran, strömkabeln och nätadaptern i miljön de är utformade för. En fullständig lista med alla kameraspecifikationer finns i Tekniska specifikationer för Nest-kameror.

Kameror utformade specifikt för inomhusbruk

• Nest Cam IQ för inomhusbruk
  • Nest Cam Indoor

Alla dessa kameror är utformade för att användas inomhus i hemmet. Placera dem inte utomhus. Om du gör det kan det leda till skador och att garantin inte längre gäller.

• Kamerahus, USB-kablar och nätadaptrar för inomhusmodeller är inte väderbeständiga och ska inte utsättas för vatten eller hög fuktighet.
  • Drifttemperaturerna för kameror för inomhusbruk skiljer sig åt. Direkt solljus kan värma upp en inomhuskamera över dess godkända drifttemperatur

Kameror utformade specifikt för utomhusbruk

• Nest Cam IQ för utomhusbruk
  • Nest Cam Outdoor
  • Nest Doorbell (med batteri)
  • Nest Doorbell (med kabel)

Dessa är de enda Nest-kameror som har utformats för att installeras och användas utomhus. De är inte utformade för att användas inomhus. Om du använder en kamera för utomhusbruk i hemmet kan du få problem med installationen och prestandan.