To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bruk av Nest-kameraer og -ringeklokker innendørs og utendørs

Du bør aldri bruke Nest-kameraer som er laget for bruk innendørs, utendørs. Dette kan føre til skader på kameraet og gjøre garantien ugyldig.

Algoritmene til Nest-kameraet oppdateres hele tiden for å gjøre ytelsen bedre. Dette kan omfatte spesifikke optimaliseringer for inne- og utemiljøer. Derfor kan det for eksempel hende at utekameraet ikke fungerer like bra hvis du bruker det innendørs.

Sørg for at du bruker Nest-kameraet, strømkabelen og strømadapteren i det miljøet de er laget for. Du finner en fullstendig liste over alle spesifikasjonene for kameraene i de tekniske spesifikasjonene for Nest-kameraer.

Kameraer som er laget utelukkende for bruk innendørs

• Nest Cam IQ Indoor
  • Nest Cam Indoor

Disse kameraene er laget for å brukes inne i hjemmet. Ikke bruk dem utendørs. Dette kan skade kameraene og gjøre garantien ugyldig.

• Kameraene, USB-kablene og strømadaptere for innendørsmodellene er ikke værbestandige og må ikke utsettes for vann eller mye fuktighet.
  • Driftstemperaturene til innendørskameraene er forskjellige. Direkte sollys kan varme opp innendørskameraene til høyere temperaturer enn driftstemperaturen

Kameraer som er laget utelukkende for bruk utendørs

• Nest Cam IQ Outdoor
  • Nest Cam Outdoor
  • Nest Doorbell med batteri
  • Nest Doorbell med ledning

Dette er de eneste Nest-kameraene som er laget for å monteres og brukes utendørs. De er ikke laget for bruk innendørs. Hvis du setter opp et utendørskamera inne i hjemmet, kan du få problemer med monteringen og ytelsen.