Nest-camera's en Nest Doorbells binnen en buiten gebruiken

Gebruik een Nest-camera die uitsluitend voor binnen is bedoeld nooit buitenshuis. Dit kan schade veroorzaken en de garantie ongeldig maken.

De algoritmen van de Nest-camera's worden continu geüpdatet om beter te presteren. Deze updates kunnen specifieke verbeteringen bevatten voor binnen- of buitencamera's. Hierdoor functioneert je buitencamera misschien minder effectief als je hem binnen monteert.

Zorg er dus voor dat je de Nest-camera, de stroomkabel en de voedingsadapter in de juiste omgeving gebruikt. Als je alle specificaties van de camera wilt zien, bekijk je de technische specificaties voor Nest-camera's.

Camera's die specifiek zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis

• Nest Cam IQ indoor
  • Nest Cam Indoor
  • Dropcam, Dropcam Pro
  • Dropcam HD

Deze camera's zijn allemaal bedoeld voor gebruik in je huis. Gebruik ze niet buiten. Dit kan schade veroorzaken en de garantie ongeldig maken.

• De camera's, USB-kabels en stroomadapters van binnenmodellen zijn niet weerbestendig en mogen niet worden blootgesteld aan water of overmatig veel vocht.
  • De binnencamera's hebben een kleiner temperatuurbereik. Bij direct zonlicht kan een binnencamera te warm worden en niet meer werken.

Camera's die specifiek zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis

• Nest Cam IQ outdoor
  • Nest Cam Outdoor
  • Nest Doorbell (batterij)
  • Nest Doorbell (netvoeding)

Alleen deze Nest-camera's kunnen buiten worden geïnstalleerd en gebruikt. Binnen werken ze minder goed. Als je een buitencamera toch binnen gebruikt, kun je te maken krijgen met installatie- en prestatieproblemen.