Brug af Nest-kameraer og -dørklokker indendørs og udendørs

Du bør aldrig bruge et Nest-kamera, der udelukkende er beregnet til indendørs brug, udenfor. Dette kan medføre skader og bortfald af garantien.

Nest-kameraalgoritmer opdateres løbende for at forbedre ydeevnen. Dette kan omfatte specifikke optimeringer til indendørs eller udendørs miljøer. Det kan f.eks. betyde, at dit udendørskamera ikke er så effektivt, når det er placeret indenfor.

Sørg for, at du bruger Nest-kameraet, strømkablet og strømadapteren i de omgivelser, de er beregnet til. Du kan se en komplet liste over alle kameraspecifikationer under Tekniske specifikationer for Nest-kameraer.

Kameraer, der er beregnet til indendørs brug

• Nest Cam IQ Indoor
  • Nest Cam Indoor
  • Dropcam, Dropcam Pro
  • Dropcam HD

Disse kameraer er alle udviklet til at blive brugt indenfor i dit hjem. De må ikke bruges udenfor. Dette kan medføre skader og bortfald af garantien.

• Kamerakabinetter, USB-kabler og strømadaptere til indendørsmodeller er ikke vejrbestandige og må ikke udsættes for vand eller overdreven fugt.
  • Driftstemperaturerne for indendørskameraer er anderledes. Direkte sollys kan opvarme et indendørskamera, så det overstiger dets driftstemperatur

Kameraer, der er beregnet til udendørs brug

• Nest Cam IQ Outdoor
  • Nest Cam Outdoor
  • Nest Doorbell (batteri)
  • Nest Doorbell (med ledning)

Dette er de eneste Nest-kameraer, der er udviklet til udendørs montering og brug. De er ikke beregnet til indendørs brug. Hvis du bruger et udendørskamera i dit hjem, kan du opleve problemer med montering og ydeevne.