To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Så här lagrar Nest-kameror inspelad video

Alla Google Nest-kameror och Google Nest-dörrklockor kan ladda upp och spara video på ett säkert sätt i molnet där videon skyddas från stöld och skador. När kamerans video har laddats upp på ett säkert sätt kan du komma åt den när som helst. För att kameran ska kunna ladda upp videon till molnet måste den dock vara ansluten till wifi och Nest-tjänsten.

Kameror kan förlora anslutningen av flera skäl. Det kan till exempel handla om ett problem med internettjänsten eller routern, ett strömavbrott i hemmet eller att kameran inte är ansluten till ett strömuttag.

Nest Cam (batteri) och Nest Doorbell (batteri) kan fortsätta att spela in och spara händelser i internminnet när de är offline och sedan ladda upp videon till molnet när de återansluter till Nest-tjänsten. På så sätt kan du fortfarande se en video av vad som hände vid wifi-, internet- eller strömavbrott.

Nest Cam (med ledning) sparar video på det lokala lagringsutrymmet på ett annat sätt. Den kan fortfarande spela in video som lagras lokalt när wifi eller internet ligger nere och sedan laddas upp till molnet när enheten återansluter. Men eftersom den saknar backupbatteri spelar den inte in eller sparar video lokalt vid strömavbrott.

Mer om lokal videolagring

Här finns mer information om hur lokal videolagring fungerar när den batteridrivna kameran eller dörrklockan är offline:

• Nest Cam (med ledning), Nest Cam (batteri) och Nest Doorbell (batteri) har tillräckligt med internminne för att lagra upp till en timmes inspelade händelser när de är offline.
  • Inställningar för högre videokvalitet och mer aktivitet minskar tiden det tar att fylla det interna minnet.
  • Om kameran använder backupbatteriet spelar den in med inställningen för den högsta videolängden. Detta innebär att när kameran spelar in en händelse avbryts inspelningen och klippet sparas, även om händelsen fortgår.
  • När Nest Cam (med ledning) eller Nest Cam (batteri) är ansluten till en strömkälla, och du har en prenumeration på Video History för kontinuerlig inspelning dygnet runt, spelar enheten in kontinuerligt i ungefär åtta minuter innan den byter till händelseinspelning.
  • Av säkerhetsskäl kan du inte komma åt kamerans internminne.
  • Om kameran eller dörrklockan stängs av helt (till exempel om batteriet tar slut, strömmen går eller på grund av överhettning) kan den inte spela in och spara händelser i interminnet.

När kameran eller dörrklockan återansluter

• Video som lagrats lokalt laddas upp till molnet och tas bort från kamerans internminne.
  • Appen skickar ett pushmeddelande när kameran är online igen.
  • Inspelade händelser som du har missat visas i flödet i Home-appen.

Lagring av Video History för händelser eller Video History för kontinuerlig inspelning dygnet runt

Med en prenumeration på Video History för händelser sparar kameran endast klipp i molnet när den registerar relevant ljud och rörelse. Med Video History för kontinuerlig inspelning dygnet runt sparas allt videomaterial i molnet så länge kameran är ansluten till en strömkälla och streamar video.

Om kameran kan spela in och spara video med Video History för händelser eller Video History för kontinuerlig inspelning dygnet runt, och hur många dagar den sparar video i molnet, beror på följande:

• vilken Nest-kamera eller Nest-dörrklocka du har
  • om du har en prenumeration på Nest Aware.