To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Pathlight

• Pathlight valaisee kulkutiesi, jotta sinun on helppo liikkua pimeässä. Se sopii mainiosti mihin tahansa kotisi paikkaan, johon haluat vähän lisää valoa.
  • Se on kuin yövalo, joka syttyy, kun kävelet Google Nest Protectin tai Detectin ohi, ja sammuu ohi käveltyäsi.
  • Pathlight säästää paristoja, sillä se toimii tehokkailla LED-valoilla, jotka käyttävät paljon vähemmän energiaa kuin tyypilliset hehkulamput.

Milloin Pathlight syttyy

• Pathlight on suunniteltu sytyttämään pimeissä huoneissa tai käytävissä. Jos valoa on riittävästi, Pathlight ei yleensä syty.
  • Sekä Protect että Detect havaitsevat, kun kävelet ohi, ja heijastavat pehmeää valkoista valoa, jotta löydät perille pimeässä. Pathlight sammuu kymmenen sekunnin kuluttua siitä, kun olet kävellyt ohi.
  • Jos sinulla on langallinen Nest Protect, voit valita, että Pathlight on aina päällä. Se pysyy päällä niin kauan kuin huoneessa on pimeää.
  • Pathlight syttyy vasta, kun huone on ollut pimeänä vähän aikaa (yleensä vain muutaman sekunnin). Se toimii näin, koska silmiesi kestää hetken tottua pimeään huoneeseen.
  • Jos Pathlight ei syty, valoa saattaa olla liikaa tai Nest-tuotteen paristoissa saattaa olla liian vähän virtaa. Näin Nest Protectit ja Detectit voivat pidentää paristojen kestoa ja auttaa huolehtimaan turvallisuudestasi niin kauan kuin mahdollista.

Pathlightin käyttö ja lemmikit

Pathlight huomaa sinut ja lemmikkisi. Sekä Protectin että Detectin liiketunnistimet havaitsevat, onko huoneessa ketään – tämä koskee myös lemmikkiäsi. Laita Pathlight pois päältä Nest-sovelluksella, jos se syttyy silloin, kun et halua.

Näin Pathlight toimii eri Nest-tuotteissa

Parantaakseen paristojen kestoa Pathlight on optimoitu eri tavalla paristoilla toimivia Nest Protecteja ja Detecteja varten. Niissä on seuraavanlaisia eroja:

Tuote Näin se toimii
Paristokäyttöinen Protect

Päällä: Pathlight syttyy noin 5 sekunnin ajaksi, kun kävelet
sen ohi.

Pois päältä: Pathlight ei syty

Langallinen Protect

Päällä: Pathlight syttyy noin 10 sekunnin ajaksi, kun kävelet
sen ohi.

Aina päällä: Jos valitset "Always On",
Pathlight syttyy pimeässä ja
sammuu, kun huone valaistaan:
sinun ei siis tarvitse kävellä sen ohi, jotta se menisi päälle. Tämä vaihtoehto
sopii hyvin lastenhuoneeseen tai pimeään paikkaan, kuten
portaikkoon.

Pois päältä: Pathlight ei syty

Detect

Päällä: Pathlight syttyy noin 5 sekunnin ajaksi, kun kävelet
sen ohi.

Pois päältä: Pathlight ei syty

Nest Protectin Pathlight-asetusten muuttaminen

Kirkkauden muuttaminen vaikuttaa Nest Protectin paristojen kestoon. Olemme testanneet Nest Protectin valon kirkkausalueen, jotta saat parhaat tulokset ja säästät paristoja. Oletusasetus on riittävän kirkas, jotta valot valaisevat tiesi pimeässä ilman, että paristot kuluvat nopeasti.

Huom. Nest Protectin pitkäkestoiset LEDit ovat arvioiden mukaan ylittäneet tuotteen käyttöiän (1. sukupolven Nest Protectilla korkeintaan 7 vuotta ja 2. sukupolven Protectilla korkeintaan 10 vuotta), joten Pathlightin pitäisi toimia yhtä kauan kuin Nest Protectin.

1. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Settings Nest-asetukset-kuvake.
  2. Vieritä alas ja valitse Nest Protect, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  3. Jos haluat muuttaa Pathlightin kirkkautta, valitse Brightness. Valitse sitten Low, Medium tai High.
    Jos haluat laittaa Pathlightin päälle tai pois päältä, valitse Nest Sense ja sitten Pathlight.
    • Sitten voit asettaa Pathlightin asetukseksi On tai Off.
    • Jos sinulla on langallinen Nest Protect, voit myös valita Always On.
    • Tärkeää: Valitsemasi kirkkausasetukset sekä päälle / pois päältä ‑asetukset vaikuttavat myös Nightly Promise ‐valoon. Vaikka valot eivät olisi päällä, Nest Protect jatkaa itsensä testaamista ja Nest-sovellus ilmoittaa, onko kaikki kunnossa.
  4. Nest Protectin Pathlight-asetusten muutokset tulevat voimaan päivän sisällä paristokäyttöisessä Nest Protectissa ja tunnin kuluessa langallisessa Nest Protectissa. Sovelluksen kellokuvake ilmaisee, että muutos odottaa.

Jos haluat päivittää Pathlight-asetukset heti, paina Nest Protectin painiketta kerran.

Nest Detectin Pathlight-asetusten muuttaminen

Nest Detectin Pathlight on oletuksena pois päältä paristojen keston parantamiseksi, eikä sitä voi laittaa päälle käyttöönoton aikana. Voit muuttaa asetuksia Nest-sovelluksessa milloin tahansa asennuksen jälkeen, mutta muista, että asetusten muuttaminen vaikuttaa paristojen kestoon.

1. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Settings Nest-asetukset-kuvake.
  2. Valitse Detect, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  3. Laita Pathlight päälle tai pois päältä napauttamalla sitä.
  4. Napauta Brightness-valikkoa ja valitse LowMedium tai High.

Detectin Pathlight-asetusten muutokset tulevat voimaan muutaman minuutin kuluttua.

Huom. Detectin Pathlight-asetusten muuttaminen vaikuttaa vain yhteen Detectiin, joten voit muuttaa jokaisen kotisi Detectin asetuksia erikseen. Jos haluat muuttaa muita Detectin asetuksia, toista yllä olevat vaiheet.