De Nest-app gebruiken op een computer

We hebben de computerversie van de Nest-app geoptimaliseerd om het grotere scherm en de muis beter te benutten. Als je gewend bent aan de Nest-app op een telefoon of tablet, merk je dus een paar verschillen op.

Enkele geavanceerde camerafuncties zijn alleen beschikbaar in de computerversie van de app, maar andere functies zijn om veiligheidsredenen juist uitgezet in de computerversie.

Opmerking: Je kunt de Nest-web-app alleen gebruiken om camera's en andere apparaten te bedienen die zijn ingesteld met de Nest-app.

Instellingen wijzigen

1. Ga in een webbrowser naar home.nest.com en log in.
  2. Klik in het startscherm van de app op je foto (of op het generieke icoon Icoon van account beheren als je geen foto hebt toegevoegd).
  3. Selecteer Instellingen Icoon van Nest-instellingen.

Selecteer Instellingen Icoon van Nest-instellingen om specifieke productinstellingen te bekijken. Of klik aan de linkerkant van het scherm op je foto (of op het generieke icoon Icoon van account beheren als je geen foto hebt toegevoegd) en selecteer Instellingen Icoon van Nest-instellingen om je account te beheren.

Je account beheren en je berichten bekijken

1. Klik in het startscherm op je foto (of op het generieke icoon Icoon van account beheren als je geen foto hebt toegevoegd).
  2. Selecteer Instellingen Icoon van Nest-instellingen om je account en andere instellingen te beheren.
  3. Selecteer Berichten Nest app email icon om je berichtengeschiedenis te bekijken.

Schakelen tussen huizen

1. Klik rechtsboven in het startscherm op je huis Nest menu icon. .
  2. Selecteer in het menu het huis waarnaar je wilt overschakelen.

Je Nest-producten beheren

1. Klik in het startscherm op een product om de details te openen.
  2. Scroll omlaag om tabbladen voor productspecifieke opties te vinden, waaronder het tabblad Instellingen.

Er kunnen een paar verschillen zijn, zoals functies die alleen beschikbaar zijn op een computer.

Functies van de Nest-web-app

Als je functies wilt gebruiken die niet beschikbaar zijn op een computer, moet je de Nest- of Home-app op een telefoon of tablet gebruiken.

Product en functie

Beschikbaar op een computer

Nest Secure

Beveiligingsniveaus checken (Uit, Thuis en bewaken, Afwezig en bewaken)

vinkje

Bepaalde instellingen wijzigen

vinkje

Sensorstatus checken (bijvoorbeeld het batterijniveau van de Google Nest Detect)

vinkje

Technische informatie checken, zoals softwareversie

vinkje

Beveiligingsniveaus wijzigen

Iemands toegangscode wijzigen

Abonnementen beheren, zoals mobiele back-up en professioneel toezicht

Nest × Yale slot

Bekijken of het slot is vergrendeld of ontgrendeld

vinkje

Je instellingen voor het ontvangen van meldingen wijzigen

vinkje

De locatienaam van het slot wijzigen

vinkje

De deur op slot doen en van het slot halen

Een toegangscode checken of wijzigen

Instellingen wijzigen voor Automatisch vergrendelen, Vergrendelen met één tik en Privacymodus

Vergrendelingsgeschiedenis checken

Nest Protect

Rook- en koolmonoxidemelders uitzetten

Nest-camera's en -deurbellen

Videoclips maken om te downloaden

vinkje

Time-lapse-video's maken (dit kan alleen op een computer)

vinkje

Opgenomen videobeelden delen (je kunt opgeslagen videoclips alleen delen op een computer)

vinkje

Meer informatie over hoe je met de Nest-web-app videoclips maakt, opslaat en deelt.

Nest Aware op een computer

Sommige Nest Aware-functies werken anders of zijn niet beschikbaar, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.

Op een telefoon of tablet

Op een computer op home.nest.com

Makkelijk door al je markeringen browsen (voor beweging, geluid of Activiteitszones).

vinkje vinkje

De hele videogeschiedenis van de camera bekijken.

vinkje vinkje

Clips uit je videogeschiedenis maken en delen.

vinkje

Tot 2,5 minuten

vinkje

Tot 60 minuten

De Beeldlijn gebruiken om snel en makkelijk te zien waar en wanneer de camera activiteit heeft waargenomen. Je kunt op miniaturen van momentopnamen tikken om direct naar belangrijke gebeurtenissen te springen.

vinkje

De tijdlijn van je videogeschiedenis per uur, minuut of seconde bekijken. Je kunt op markeringen klikken om direct naar momenten te springen waarop de camera activiteit heeft waargenomen.

vinkje

Time-lapses maken en delen.

vinkje

Activiteitszones maken en bewerken.

vinkje vinkje