To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Google Home på nettet og Nest-webappen

Webversionen af Home-appen og Nest-appen er optimeret til at udnytte musen og den større skærm på din computer. Du kan f.eks. se livestreams fra flere Nest-kameraer på én gang eller lade livestreamen køre i baggrunden, mens du laver noget andet.

Google Home på nettet

Google Home på nettet er tilgængelig som en forhåndsvisning, mens vi fortsætter med at forbedre den og tilføje flere populære kamerafunktioner. Nogle af de funktioner, der er tilgængelige i Google Home-mobilappen eller Nest-mobilappen, er ikke tilgængelige i forhåndsvisningen af Google Home på nettet. Du kan give feedback ved at bruge linket "Send feedback" i menuen på home.google.com. Vi ser frem til at videreudvikle denne oplevelse og modtage din feedback.

Brug en webbrowser som f.eks. Chrome til at se Nest-kameraer og -dørklokker, som du har i Google Home-mobilappen. Du kan åbne Google Home på nettet på en computer eller mobilenhed.

Hvis du vil bruge Google Home på nettet sammen med enheder, der oprindeligt blev konfigureret med Nest-appen, skal du migrere din Nest-konto til en Google-konto.

Kom godt i gang

1. Gå til home.google.com i en browser, der understøtter WebRTC og Media Source Extensions (MSE).
  2. Log ind på den Google-konto, du bruger til at styre dine kameraer i mobilappen.

Hvis du har logget ud siden dit sidste besøg, får du vist en anden side. Vælg Gå til Google Home for at logge ind igen.

Bemærk! Internet Explorer understøtter ikke Google Home til nettet. På iPhones og iPads understøtter Google Home til nettet ikke kameraer, der oprindeligt blev konfigureret med Nest-appen. Ældre kameraer som f.eks. Nest Cam (1. generation) vises derfor muligvis ikke.

Skift konto og hjem

• Du kan logge ud eller skifte til en anden konto ved at vælge din Google-kontoprofil Account icon øverst til højre.
  • Du kan skifte til et andet hjem ved at vælge navnet på det aktuelle hjem øverst til venstre.

Tovejstale

Før du bruger tovejstale, skal du sørge for, at mikrofontilladelser er aktiveret for home.google.com i dine webbrowserindstillinger.

Hvis du vil tale med en person via dit kamera eller din dørklokke, skal du trykke på mikrofonikonet, mens du ser kameraets stream eller besvarer en dørklokkenotifikation. Mikrofonen slukkes automatisk, hvis du skifter til en ny browserfane eller er inaktiv i to minutter.

Indikatorer for batteritid

Klik på batteriikonet for at se flere oplysninger om batteriet, f.eks. den resterende batteritid, opladningsstatus og den anslåede tid, indtil batteriet er fuldt opladet.

Administrer kameraer

Hvis du kun har ét Nest-kamera i dit hjem, viser Google Home på nettet dig automatisk én samlet visning af kameraets livestream og indstillinger.

Hvis du har mere end ét Nest-kamera, kan du vælge, hvordan dine kameraer skal vises i browservinduet.

• Hvis du vil se livefeedet for flere kameraer, skal du vælge Gittervisning for kamera øverst til højre.
  • Hvis du vil se en liste over alle dine kameraers navne og livefeedet for ét kamera, skal du vælge Listevisning for kamera øverst til højre.
Livevideo stopper automatisk for at spare på batteriet:
  • Livevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -dørklokker stopper efter 5 minutter.
  • Livevideo fra Nest-kameraer og -dørklokker med ledning stopper efter 12 timer.

Tryk på Se live for at starte livestreamen igen.

Se og styr flere kameraer på én gang

Når du logger ind i Google Home på nettet for første gang, viser skærmen dig livefeedet fra alle Nest-kameraerne i dit hjem.

Du kan også se følgende for hvert kamera på skærmen:

• Navn og lokation
  • Status: Til, Fra, Offline eller Inaktiv (kun batteridrevne kameraer)

Sådan styrer du et enkelt kamera:

• Øverst i kameraets feed kan du tænde eller slukke kameraet.
  • Vælg Livevideo for at starte livestreaming for et inaktivt kamera.

Sådan tænder eller slukker du alle kameraer:

1. Vælg Mere øverst til højre.
  2. Vælg Tænd alle kameraer eller Sluk alle kameraer.

Få flere oplysninger om et bestemt kamera

Hvis du vil åbne en større visning for et bestemt kamera, skal du vælge kameraets navn eller livefeed. Skærmen viser feedet for det valgte kamera og en liste over alle dine kameraer.

Du kan gøre følgende i kameraets feed:

• Tjek kameraets status
  • Tænd kameraet, start livevideo, eller prøv at oprette forbindelse til Wi-Fi
  • Udvid videoen til fuld skærm, og skjul den igen, så det kun er listevisningen, der vises
  • Zoom ind , og zoom ud på en livestream
  • Slå lyden fra , og slå lyden til for en livestream
  • Tjek batteriniveauet (kun batteridrevne kameraer)

Du kan også se følgende på listen over kameraer:

• Navn og lokation for hvert kamera
  • Status for hvert kamera
  • Knap til tænd/sluk for det valgte kamera

Nest-webapp

Nest-webappen kan styre kameraer og enheder, der er konfigureret med Nest-appen.

Nogle få avancerede funktioner for Nest-kameraer og -dørklokker, Nest Aware og andre Nest-produkter og -tjenester er kun tilgængelige i computerversionen af appen. Andre funktioner er deaktiveret i computerversionen af sikkerhedsmæssige årsager.

Skift indstillinger

1. Åbn home.nest.com i en webbrowser, og log ind.
  2. Klik på dit billede (eller det generiske ikon for administration af konto-ikon, hvis du ikke har tilføjet et billede endnu) på appens startskærm.
  3. Vælg Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  4. Vælg det element, du vil ændre indstillinger for, i venstre side.

Administrer din konto, og tjek dine beskeder

1. Klik på dit billede (eller det generiske ikon for administration af konto-ikon, hvis du ikke har tilføjet et billede endnu) på startskærmen.
  2. Hvis du vil administrere din konto og andre indstillinger, skal du vælge Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Hvis du vil tjekke din beskedhistorik, skal du vælge Messages [Beskeder] Nest app email icon.

Skift hjem

1. Klik på dit hjem Nest menu icon. øverst til højre på startskærmen.
  2. I den menu, der vises, skal du vælge det hjem, du vil skifte til.

Administrer dine Nest-produkter

1. Vælg et produkt på startskærmen for at se oplysninger om det.
  2. Rul ned for at finde faner til produktspecifikke valgmuligheder, bl.a. Settings [Indstillinger].