To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ändra språk för e-post med Nest-appen

I Nest-appen används det postnummer som du har angett i appen för att avgöra vilket land du bor i. Landet avgör i sin tur språket för e-post.

Om du väljer ett språk för e-post i Nest-appen som inte stöds i landet du bor i skickas e-post på standardspråket för landet. Om Nest-hemmet exempelvis är i USA, men du väljer franska i Nest-appen, ändras inte språket för e-post till franska och du får fortfarande e-postmeddelanden på engelska.

I vissa länder stöds enbart ett språk för e-post och i vissa kan du ändra språket.

1. Öppna Nest-appen eller besök home.nest.com om du använder en dator.
  2. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar  Notifications.
  3. Tryck på Nest Home Report under Home Notifications.
  4. Välj ett språk som stöds i landet du bor i.