To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bytt e-postspråk med Nest-appen

Nest-appen bruker postnummeret du skrev inn i appen, til å fastslå hvilket land du bor i. Det er landet du bor i, som avgjør e-postspråket.

Hvis du velger et e-postspråk i Nest-appen som ikke støttes i landet du bor i, sendes e-postene på standardspråket i landet ditt. Hvis for eksempel Nest-hjemmet ditt er i USA, men du velger fransk i Nest-appen, endres ikke e-postspråket til fransk. I dette tilfellet fortsetter e-postene å komme på engelsk.

I enkelte land er det bare støtte for ett e-postspråk, og noen lar deg endre e-postspråk.

1. Åpne Nest-appen eller gå til home.nest.com hvis du bruker datamaskin.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon  Varsler.
  3. Under Home-varsler trykker du på Nest Home Report.
  4. Velg et språk som støttes i landet du bor i.