To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De taal voor e-mails wijzigen met de Nest-app

De Nest-app gebruikt de postcode die je in de app hebt opgegeven om te bepalen in welk land je huis staat. Het land van je huis bepaalt de taal voor je e-mails.

Heb je dus in de Nest-app een e-mailtaal gekozen die niet wordt ondersteund in het land waar je huis staat, dan wordt je e-mail gestuurd in de standaardtaal van je land. Als je Nest-huis bijvoorbeeld in de Verenigde Staten staat, maar je de taal Frans hebt gekozen in de Nest-app, krijg je je e-mails in het Engels, in plaats van in het Frans.

Sommige landen ondersteunen maar 1 e-mailtaal, maar in andere kun je de taal voor e-mails wijzigen.

1. Open de Nest-app of ga naar home.nest.com als je een computer gebruikt.
  2. Tik op Instellingen Icoon van Nest-instellingen Meldingen.
  3. Tik op Nest-rapport onder Huismeldingen.
  4. Selecteer een taal die wordt ondersteund in het land waar je huis staat.