To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Støtten for Dropcam og Dropcam Pro er avviklet

Dropcam ble lansert for over 10 år siden og var et av de første smartkameraene på markedet. Vi har tatt den vanskelige avgjørelsen om å avvikle støtten for Dropcam og Dropcam Pro fra og med April 8, 2024. Disse kameraene kan ikke koble til appen, strømme eller ta opp video.

Hva betyr dette for deg?

• Støtten for Dropcam er avviklet. Du mister muligheten til å bruke Nest-appen til å sjekke statusen for Dropcam, se direktesendinger, motta varsler eller endre innstillingene.

• Nest Aware-abonnementet ditt er ikke sagt opp automatisk. Hvis Nest Aware-abonnementet dekker alle enhetene i hjemmet ditt, fungerer det fortsatt med andre Nest-kameraer i hjemmet.

• Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon) per enhet og vil si det opp, må du si det opp på home.nest.com. Hvis du allerede har en Google-konto, kan du si det opp via Google Home-appen.

• Video History er ikke lenger tilgjengelig fra og med April 8, 2024.

Du finner mer informasjon i dette innlegget i brukerforumet.

Slik finner du ut hvilket Dropcam du har

Den mest synlige forskjellen mellom de to versjonene av
Dropcam er at Dropcam Pro har et svart stativ,
mens Dropcam har et grått stativ. På grunn av små
forskjeller i størrelsen på de to kameraene kan ikke stativene byttes. I tabellen nedenfor ser du andre viktige forskjeller mellom dem.
Dropcam vs Dropcam Pro
  Dropcam Dropcam Pro
Konfigurering Mac eller PC Bluetooth LE-aktivert iPhone, iPad og
iPod Touch samt Mac eller PC
Maksimal videooppløsning 720p HD 720p HD
Synsfelt 107° 130°
Bildesensor 1/4 tommer, 1 megapiksel 1/3 tommer, 3 megapiksler
Zoomdybde 4x 8x
Nettverksfrekvenser 2,4 GHz 2,4 og 5 GHz
Antall infrarøde LED-lys 6 (sen modell), 12 (tidlig modell) 8
Objektiv Kompositt Glass
Farge Grå Svart

Mer informasjon om Dropcam og Dropcam Pro

Begge Dropcam-enhetene gir flotte HD-bilder, men med Dropcam Pro-objektivet og den større bildesensoren får du et skarpere bilde og fyldigere farger. Dette gir også klarere nærbilder når du zoomer inn.

Begge kameraene kan kobles til 802.11 b, g og n 2,4 GHz wifi-nettverk. Dropcam Pro kobler også til 802.11n 5 GHz-nettverk.

Recycling your Dropcam

We can help recycle your Dropcam. You can request shipping at no additional charge. Our third-party recycling partner will send a postage-paid shipping label to your inbox. Learn how.