Gebruiksvereisten voor de Nest-app

Met de Nest-app kun je je Nest-producten instellen, bedienen en de status checken. Je telefoon, tablet, wearable, tv of computer moet aan een aantal minimum vereisten voldoen om de app te kunnen gebruiken.

Je kunt de Nest-app op een aantal Android- en Apple-producten installeren en je kunt je Nest-huis ook beheren via een webbrowser op een Chromebook of een Windows- of Mac-computer.

Welk apparaat je ook gebruikt, zorg er altijd voor dat de software up-to-date is zodat deze de nieuwste beveiligingsupdates en bugfixes bevat.

Belangrijk: Als je de Nest-app gebruikt op een ouder product dat niet aan de vereisten voldoet, kan dat leiden tot compatibiliteitsproblemen. Als je problemen hebt met de Nest-app, check je altijd eerst of de software op het apparaat up-to-date is.

In de onderstaande tabellen zie je de minimum vereisten waaraan de verschillende typen apparaten moeten voldoen voor installatie en gebruik van de Nest-app.

Vereisten voor de Nest-app

Opmerking: De Nest-app is niet in alle regio's en talen beschikbaar.

In de onderstaande tabel vind je de minimale vereisten voor het installeren en gebruiken van de Nest-app op verschillende apparaten.

iPhone, iPod en iPad

Apple TV