Gebruiksvereisten voor de Nest-app

Met de Nest-app kun je Nest-producten instellen en bedienen, en hun status bekijken. Je telefoon, tablet, wearable, tv of computer moet aan een aantal minimum vereisten voldoen om de app te kunnen gebruiken.

Je kunt de Nest-app op verschillende Android- en Apple-producten installeren. Ook kun je je Nest-huis beheren via een webbrowser op een Windows- of Mac-computer.

Welk apparaat je ook gebruikt, zorg er altijd voor dat de software up-to-date is zodat deze de nieuwste beveiligingsupdates en bugfixes bevat.

Belangrijk: Als je de Nest-app gebruikt op een verouderd product dat niet aan de vereisten voldoet, kunnen er problemen optreden. Heb je problemen met de Nest-app, controleer dan altijd eerst of de software op het apparaat up-to-date is.

In de onderstaande tabellen zie je de minimum vereisten waaraan de verschillende typen apparaten moeten voldoen voor installatie en gebruik van de Nest-app.

Webbrowser op een computer

• Besturingssysteem:
    • Windows 7 of hoger
    • Mac OS 10.9 of hoger
  • Browser:
    • Firefox 33 of hoger
    • Google Chrome 38 of hoger
    • Internet Explorer 11 of hoger
    • Safari 7 of hoger
  • Ga naar home.nest.com om je Nest-producten te bekijken en beheren