To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vaatimukset Google Nest- ja Chromecast-laitteille

Varmista, että puhelimesi tai tablettisi täyttää alla olevat vaatimukset. Varmista myös, että sovellus ja laitteesi käyttöjärjestelmä ovat ajan tasalla. Jos ne eivät ole, sovellusten käytössä voi ilmetä ongelmia.

Puhelimen tai tietokoneen käyttöjärjestelmän on oltava ainakin alla olevien vähimmäisvaatimusten mukainen, jotta voit käyttää Google Nest ‑laitteita ja kolmannen osapuolen tuotteita Home- ja Nest-sovelluksella.

Home-sovelluksen vaatimukset

• Google-tili
  • Kodin Wi-Fi-verkko
  • Jokin seuraavista mobiililaitteista:
    • Android-puhelin tai ‐tabletti, jossa on Android 9.0 tai uudempi
    • iPhone tai iPad, jossa on iOS 15.0 tai uudempi
Voit ladata Google Home ‑sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta.

Huom. Et voi ottaa laitteita käyttöön tai käyttää Google Home ‑sovellusta tietokoneella.

Nest-sovelluksen vaatimukset

Huom. Nest-sovellusta ei ole saatavilla kaikilla alueilla ja kielillä.

Alla olevasta taulukosta näet Nest-sovelluksen vähimmäisvaatimukset sen asentamiseen ja käyttämiseen eri laitteilla.

Android-puhelimet ja ‑tabletit

Android TV

Bluetooth LE:n vaatimukset Android-puhelimille ja ‑tableteille

Joihinkin Nest-sovelluksen ominaisuuksiin tarvitaan Bluetooth Low Energy (BLE), joka oli ensimmäisen kerran käytössä Bluetooth 4.0:ssa.

Monissa Android-puhelimissa ja ‑tableteissa on BLE. Jos ostit laitteesi viimeisen parin vuoden sisällä, siinä on todennäköisesti BLE. Siirry puhelimen tai tabletin teknisiin tietoihin valmistajan verkkosivustolla ja tarkista, käyttääkö laitteesi Bluetooth 4.0:aa tai uudempaa.

Nest-sovellusta voi käyttää laitteessa, jossa ei ole BLE:tä. Monet sovelluksen ominaisuuksista toimivat ilman BLE:tä. Mutta jos haluat käyttää seuraavia ominaisuuksia, laitteessa pitää olla BLE:

• Google Nest Protect
    • 2. sukupolven Nest Protect tarvitsee sovelluksessa BLE:tä App Silencea ja Safety Checkupia varten. Jos haluat käyttää App Silencea tai Safety Checkupia Android-laitteella, käyttöjärjestelmän pitää olla Android 5.0 tai uudempi.
    • 1. sukupolven Nest Protectissa ei ole BLE:tä eikä se tarvitse sitä.
  • Google Nest Thermostat: BLE:tä ei tarvita (koskee kaikkia termostaatteja).

• Google Nest Cam

Käyttöehdot ja tietosuoja

Googlen käyttöehtoja ja Nestin lisäkäyttöehtoja sovelletaan Google Home ‑sovelluksen käyttöön ja laitteisiin, jotka otettiin käyttöön tässä sovelluksessa.

Huom. Tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka sovellus ja laitteet käsittelevät dataa. Lisätietoja on tässä Nestin tietosuojaohjeiden artikkelissa. Lue lisää  sitoumuksestamme kotien tietosuojaan.