To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Oversæt samtaler ved hjælp af tolketilstand

Du kan bede Google-assistenten om at oversætte din samtale med en person, der ikke taler samme sprog som dig.

De sprog, du kan bruge til at starte tolketilstand, varierer afhængigt af enheden. Når du har startet tolketilstand, kan du bede Google-assistenten om at oversætte mellem flere sprog.

Anvendelige enheder

• Alle Google Home-højttalere
  • Nogle højttalere med indbygget Google Assistent
  • Alle smartskærme
  • Smartvækkeure
  • Mobiltelefoner og tablets

Sprog, du kan oversætte mellem

Sprog i tolketilstand: Telefoner og tablets

Du kan bede Google Assistent om at oversætte til følgende sprog:

• Arabisk
  • Bengali
  • Bulgarsk
  • Burmesisk
  • Cambodjansk (også kaldet khmerisk)
  • Catalansk
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Estisk
  • Filippinsk (tagalog)
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Græsk
  • Gujarati
  • Hindi
  • Ungarsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Javanesisk
  • Kannada
  • Koreansk
  • Lettisk
  • Malayalam
  • Marathi
  • Nepalesisk
  • Mandarin
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Sinhala
  • Slovakisk
  • Spansk
  • Sudansk
  • Svensk
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Urdu
  • Vietnamesisk
Sprog i tolketilstand: Højttalere, smartskærme og smartevækkeure

Du kan bede Google Assistent om at oversætte til følgende sprog:

• Arabisk
  • Bulgarsk
  • Catalansk
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Filippinsk (tagalog)
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Græsk
  • Hindi
  • Ungarsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Mandarin
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Slovakisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk

Oversæt en samtale

1. Sig "Hey Google"
  2. Sig en kommando, f.eks.:
    • "...vær min italienske tolk"
    • "...tolk fra polsk til nederlandsk"
    • "...kinesisk tolk"
    • "...aktivér tolketilstand"
  3. Hvis du ikke har valgt sprog, skal du vælge de sprog, du vil bruge.
  4. Når du hører en lyd, kan I begynde at tale på hvilket som helst af de valgte sprog. Du behøver ikke at skifte mellem sprogene, når du bruger tolketilstand.

På en smartskærm kan du både se og høre den oversatte samtale.

Du kan stoppe med at bruge tolketilstand ved at sige en kommando som f.eks.:

• "Stop"
  • "Afslut"
  • "Luk"

På en smartskærm kan du også stoppe tolketilstanden ved at stryge fra venstre til højre.

Løs problemer med tolketilstand

Jeg kan ikke starte tolketilstand

Trin 1: Sørg for, at du bruger de rette kommandoer

Sørg for, at du bruger en af de kommandoer, der er angivet ovenfor, når du vil starte tolketilstand.

Følgende kommandoer kan ikke bruges til at starte tolketilstand:

• Tal [sprog].
  • Kan du tale [sprog]?
  • Oversæt [sprog].

Trin 2: Tjek din enhed

Tolketilstand fungerer ikke sammen med visse højttalere, der ikke er udviklet af Google. Kontakt producenten for at finde ud af, om tolketilstand fungerer på din enhed.

Tolken forstår mig ikke

Trin 1: Vent på, at der afspilles en lyd

Der afspilles en lyd efter hver oversættelse, der indtales. Hvis du taler, før du hører tonen, registrerer enheden muligvis ikke alt det, du siger.

Trin 2: Sørg for, at enheden kan høre dig

Hold enheden tæt på dig, og sørg for, at der ikke er en masse samtaler i baggrunden.

Tolken oversætter ikke det, jeg siger

Trin 1: Tal tydeligt

Udtal ordene tydeligt, og begræns baggrundsstøjen, så din enhed kan identificere, hvilket sprog du taler.

Trin 2: Tjek din udtale

Hvis du oversætter mellem to sprog, der har samme ord, kan din enhed muligvis ikke identificere, hvilket sprog du taler.

Hvis du f.eks. ønsker at oversætte ordet "bueno" fra spansk til engelsk, men du taler med en engelsk accent, oversætter din enhed muligvis fra engelsk til spansk i stedet. Hvis dette er tilfældet, kommer du til at høre det spanske ord – "bueno" – i stedet for det engelske ord, som du ønskede.

Jeg kan ikke deaktivere tolken

På engelsk eller det sprog, du oversætter til, kan du prøve at sige en af de stopkommandoer, der er angivet ovenfor.

Hvis din enhed oversætter din stopkommando i stedet for at stoppe, kan du prøve at sige en anden kommando.