To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest × Yale ‑lukon katkennut yhteys tai offline-tila

Google Nest × Yale ‑lukko muodostaa internetyhteyden kodissasi olevan Google Nest Connectin tai Google Nest Guardin kautta. Se ei muodosta suoraa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon. Jos Nest x Yale ‑lukko on offline-tilassa, oven lukitsemiseen ja lukituksen avaamiseen on silti joitakin keinoja.

Muista nämä asiat, jos lukko on offline-tilassa:

• Jos lukko ei saa yhteyttä Guardiin tai Connectiin, se näkyy Nest-sovelluksessa offline-tilana.
  • Vaikka lukko olisi offline-tilassa, useimmat tunnuskoodit toimivat edelleen. Myös kotisi sisäpuolella oleva kääntönuppi toimii. Lue lisää lukitsemisesta ja lukituksen avaamisesta.
    Huom. Henkilöt, joilla on ajoitettu pääsy kotiisi, eivät voi avata ovea tunnuskoodilla, kun lukko on offline-tilassa.
  • Kun lukko on offline-tilassa, se ei voi lähettää ilmoituksia tai tietoja puhelimeesi.

Nest Guardilla ei voi enää yhdistää Nest x Yale ‑lukkoa Wi-Fi-verkkoon. Vain Nest Connect voi yhdistää lukon Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Nest Guardia Nest x Yale ‑lukon yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon, sinun on vaihdettava Nest Guard Nest Connectiin. Ehdot täyttävät käyttäjät saivat tammikuussa 2024 sähköpostin, jossa on ohjeet Nest Connectin saamiseen maksutta. Kun sinulla on Nest Connect, katso ohjeet lukon yhdistämiseen uudelleen ohjekeskusartikkelista Keep your Nest x Yale Lock connected after support ends for Nest Secure.

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Connect, sinun täytyy ehkä siirtää se lähemmäs Nest x Yale ‑lukkoa, jotta voit yhdistää sen Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko on Nest Connectin kantaman ulkopuolella ja siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos haluat asentaa Nest Connectin, tutustu ohjekeskusartikkeliin Nest Connectin käyttöönotto.

Lue lisää tämän Nest Secure ‑yhteisöfoorumin päivityksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Lisätietoa lukon internetyhteyden muodostamisesta

Kotisi Nest × Yale ‑lukko toimii hieman eri tavalla kuin muut Nest-tuotteet.

Lukko ei käytä Wi-Fi-yhteyttä. Se viestii Nest Connectille tai Nest Guardille pienitehoisella yhteydellä. Tämän jälkeen Nest Connect tai Nest Guard lähettää lukosta tulevat tiedot Nest-sovellukseen Wi-Fi-yhteydellä. Tämä epäsuora yhteys auttaa säästämään lukon akkua.

Nest Yale lock connection with Nest Connect flow image

Nest Yale lock connection with Nest Guard flow image

Nest × Yale ‑lukon offline-tilan vianetsintä

1. Yritä ratkaista Nest Connectin tai Nest Guardin ongelma

Koska lukko saa internetyhteyden Nest Connectin tai Nest Guardin kautta, tarkista ensin, onko yhdistävä tuote offline-tilassa.

Nest Connect

1. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Settings (Asetukset) Nest-asetukset-kuvake ja sitten Nest Connects (Nest Connectit).
  2. Valitse oma Nest Connectisi ja sitten Check connection (Tarkista yhteys).
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita. Jos Nest Connect on offline-tilassa, lue lisää Nest Connectin vianetsinnästä.

Nest Guard

Tarkista Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä, onko Nest Guard offline-tilassa. Jos se on offline-tilassa, tutustu Nest Guardin vianetsintäohjeisiin.

2. Tarkista Nest-palvelun tila

Jos Nest-palvelu ei ole saatavilla, kaikki Nest-tuotteet ovat offline-tilassa. Nest-sovelluksessa voi myös näkyä ilmoitus "The Nest service can't be reached right now" (Nest-palveluun ei saada juuri nyt yhteyttä).

Tarkista Nest-palvelun tila

Odota, että Nest-palvelu on taas käytettävissä, ja tarkista, muodostavatko lukko ja muut Nest-tuotteet uudelleen yhteyden verkkoon.

3. Tarkista sovellusversio

Varmista, että käytössäsi on Google Home- tai Nest-sovelluksen uusin versio, jotta saat uusimmat ominaisuudet ja virheenkorjaukset.

Android-sovellusten päivittäminen
iOS-sovellusten päivittäminen

4. Yritä käynnistää lukko uudelleen

Irrota paristokotelo ja poista paristot lukosta. Jos olet saanut ilmoituksen, että paristojen virta on vähissä, käytä uusia tavallisia AA-paristoja. Älä käytä ladattavia paristoja lukon kanssa.

Odota muutama minuutti ja tarkista, palaako lukon verkkoyhteys.

5. Tarkista mahdolliset häiriötekijät

Vaikka Nest Connect tai Nest Guard olisi lukon kantama-alueella, jokin saattaa häiritä yhteyttä.

Piirrä kuvitteellinen suora linja Nest Connectin tai Nest Guardin ja lukon väliin. Aina, kun linjalla on jotain suurikokoista tai raskasta, se voi aiheuttaa häiriöitä.

Paksut seinät, huonekalut, kodinkoneet ja muu elektroniikka voivat heikentää kantamaa.

Langattoman verkon häiriöt ja niiden ratkaiseminen

6. Palauta lukon tehdasasetukset