Wat een abonnement op Nest Aware je te bieden heeft

Met Google Nest Aware heeft de Google Nest-camera toegang tot geavanceerde functies, zodat je betere meldingen ontvangt wanneer hij activiteit ontdekt. Zo kan de camera je laten weten dat hij een persoon ziet of dat er in een bepaald gebied in het zicht van de camera iets gebeurt. Daarnaast krijg je doorlopende videogeschiedenis, zodat je alles kunt terugkijken wat de camera heeft gezien.

Alle Nest-camera's hebben ingebouwde software die beweging en geluid detecteert. Wanneer je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de camera zijn videobeelden naar de cloudservers van Nest, zodat geavanceerde algoritmen de bewegings- en geluidsdetectie van de camera kunnen optimaliseren. Met Nest Aware krijg je bovendien speciale meldingen die je meer informatie geven over wat de camera heeft gezien of gehoord. De standaardfuncties van de camera en de geüpgradede Nest Aware-functies zijn afhankelijk van de camera.

De beschikbare functies van Nest Aware voor de verschillende camera's

Selecteer je product en bekijk de opties die beschikbaar zijn met en zonder abonnement op Nest Aware.

Nest-camera's

Google Nest Cam Indoor
Google Nest Cam Outdoor
Dropcam Pro en HD

Google Nest Cam IQ indoor
Google Nest Cam IQ outdoor

Camera

Met Nest Aware

Camera

Met Nest Aware

Beweging

Algemene bewegingsdetectie

-

-

Intelligente bewegingsdetectie met algoritmen in de cloud

-

-

Geluid

Geluidsdetectie met één microfoon

-

-

Geluidsdetectie met 3-microfoonarray

-

-

Intelligente geluidsdetectie met algoritmen in de cloud

-

-

Hond-blaft meldingen

-

-

Mensen en gezichten

Persoon-gezien meldingen

-

'Persoon-praat' meldingen

-

-

Bekend-gezicht meldingen

-

-

-

Activiteitszones

Beweging in Activiteitszone

-

-

Video-uitbreidingen

Supersight-volgfunctie met close-upweergave

-

-

Tot dertig dagen videogeschiedenis

-

-

Nest-deurbellen

Nest Hello

Deurbel

Met Nest Aware

Beweging

Algemene bewegingsdetectie

-

Intelligente bewegingsdetectie met algoritmen in de cloud

-

Geluid

Geluidsdetectie

Mensen en gezichten

Persoon-gezien meldingen

Bekend-gezicht meldingen

-

Activiteitszones

Beweging in Activiteitszone

-

Video-uitbreidingen

Tot dertig dagen videogeschiedenis

-

Meer informatie over Nest Aware-functies

Betere meldingen voor bewegingsgeluid

Nest Aware gebruikt geavanceerde algoritmen om je intelligentere
bewegings- en geluidsmeldingen te sturen. Dit betekent dat je
nauwkeurigere meldingen krijgt en dat je ze op relevantere
momenten ontvangt.

Afhankelijk van welk model Nest-camera je hebt, kun je ook
persoon-gezien meldingen of bekend-gezicht meldingen krijgen. Deze
meldingen laten het je weten wanneer er een mens (dus niet je huisdier)
voor je camera loopt.

Sommige camera's kunnen voor verschillende geluiden verschillende meldingen
sturen. Met Nest Aware kunnen deze camera's het verschil zien tussen
een persoon die spreekt en een hond die blaft. Kies voor welke
geluiden je een melding wilt krijgen en welke geluiden je camera moet negeren.

A Nest alert on a smartphone

Dit soort verbeteringen vereist veel rekenkracht, veel meer dan de Nest-camera's zelf kunnen leveren. We gebruiken krachtige cloudservers om deze geavanceerde detectie mogelijk te maken voor de abonnees van Nest Aware. Bovendien worden deze algoritmen constant verbeterd om onze gebruikers de beste resultaten te bieden.

Activiteitszones

Met Activiteitszones kun je tot wel vier gebieden kiezen
(per camera) die je nauwlettender in de gaten wilt houden.
Zo weet je altijd precies waar en wanneer er een beweging plaatsvindt.

activity zone

In de Nest-app op je mobiel of tablet wordt beweging in Activiteitszones in je Beeldlijn weergegeven, samen met een momentopname van wat de camera zag toen de beweging zich voordeed. Je tijdlijn krijgt de kleur van je Activiteitszone als er activiteit plaatsvindt in die zone. Zo kun je erop klikken en zie je gelijk wat er gebeurt.

Activiteitszones instellen en gebruiken >

Videogeschiedenis

Met videogeschiedenis wordt de videostream van je camera
24 uur per dag onafgebroken opgenomen en veilig en privé
opgeslagen in de cloud
zodat je niets
mist. Als je Nest-camera wordt ontkoppeld of gestolen,
verlies je geen eerder opgenomen videomateriaal. Je kunt
teruggaan in de tijd en bekijken wat je hebt gemist, clips opslaan en downloaden en time-lapses maken.

Example of watching video on a phone

Je hebt je volledige videogeschiedenis altijd binnen handbereik en kunt alle opgenomen beelden bekijken waar en wanneer je maar wilt.

• Op je mobiel of tablet kun je Beeldlijn gebruiken om snel naar de interessantste gedeelten van de videogeschiedenis te springen, bijvoorbeeld naar de momenten waarop de camera beweging of geluid heeft gedetecteerd.

• In de webbrowser van je computer kun je de beelden op een groter scherm bekijken en met een paar klikken naar elk gewenst deel van de videogeschiedenis springen.

• Op een Android TV of Apple TV kun je de afstandsbediening gebruiken om van de ene naar de andere gebeurtenis in de videogeschiedenis te gaan. Bekijk onze informatie

Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kun je kiezen hoe ver terug de doorlopende videogeschiedenis moet gaan. Op deze pagina kun je je opties bekijken:

Meer informatie over abonnementen op Nest Aware >

Videoclips maken en delen

Soms legt je Nest-camera beelden vast die je voor altijd wilt bewaren, zoals de eerste stapjes van je kind. Met Nest Aware kun je deze momenten opslaan en delen.

Web app create video

Je kunt clips in de Nest-app opslaan. Op een mobiel of tablet mag een clip maximaal tweeënhalve minuut lang zijn en op een computer maximaal zestig minuten. Nadat je een clip hebt opgeslagen, kun je er dit mee doen:

• Direct delen op Twitter, Facebook, Nextdoor of YouTube, of een link naar een vriend(in) mailen.
  • De clip downloaden zodat je hem kunt opslaan en delen waar je maar wilt.

Videoclips en time-lapses maken, delen en bekijken >

Videotime-lapses maken

Probeer eens een feestje of gewoon een dag uit je leven te filmen en verander uren
aan videomateriaal in een korte time-lapseclip.

Time-lapses kunnen tot wel 24 uur aan materiaal samenvoegen tot een clip van 30, 60
of 120 seconden. Zo kun je elke penseelstreek van een gedetailleerd schilderij
binnen een paar seconden bekijken. Of bekijk binnen een paar minuten wat er op een verjaardagsfeestje is gebeurd.

timelapse exceeded image

Als de time-lapse klaar is, kun je hem delen met vrienden en familie, maar je kunt hem ook downloaden, net als een videoclip.

Videoclips en time-lapses maken, delen en bekijken >

Nest Aware op een mobiel, tablet of computer gebruiken

Sommige functies van Nest Aware werken niet op alle apparaten hetzelfde. Dit kun je verwachten:
  Op een telefoon of tablet Op een computer op home.nest.com

Eenvoudig door al je markeringen bladeren (voor beweging, geluid of Activiteitszones).

check mark icon

check mark icon

De hele videogeschiedenis van de camera bekijken.

check mark icon

check mark icon

Clips uit je videogeschiedenis maken en delen.

check mark icon

Maximaal 2 minuten en 30 seconden

check mark icon

Maximaal 60 minuten

Gebruik de Beeldlijn om snel en eenvoudig te zien waar en wanneer de camera activiteit heeft gedetecteerd. Je kunt op miniaturen van momentopnamen tikken om direct naar belangrijke gebeurtenissen te springen.

check mark icon

De tijdlijn van je videogeschiedenis per uur, minuut of seconde bekijken. Je kunt op markeringen klikken om direct naar momenten te springen waarop de camera activiteit heeft gedetecteerd.

check mark icon

Time-lapses maken en delen.

check mark icon

Activiteitszones maken en bewerken.

check mark icon

check mark icon

Opmerking: Met de Nest-app voor Android TV of voor Apple TV kun je de volledige videogeschiedenis bekijken en van de ene naar de andere gebeurtenis springen. Maar je hebt de Nest-app op een mobiel, tablet of computer nodig om een van de andere acties uit te voeren die hierboven staan vermeld.

Meer informatie over de kosteloze proefperiode voor Nest Aware

Mogelijk krijg je een kosteloze proefperiode wanneer je een Nest-camera in de Nest-app instelt. In bepaalde regio's is vanwege privacybeperkingen geen kosteloze proefperiode voor Nest Aware beschikbaar.

Veelgestelde vragen over de kosteloze proefperiode van Nest Aware >

Na de proefperiode moet je een abonnement op Nest Aware nemen als je de abonnementsfuncties wilt blijven gebruiken, zoals verbeterde meldingen, Activiteitszones en de mogelijkheid om clips te maken. Zonder abonnement blijf je de kosteloze momentopnamen ontvangen die de camera maakt als hij geluid of beweging detecteert. De kosteloze momentopnamen worden maximaal drie uur bewaard voordat ze verlopen.

Een abonnement op Nest Aware nemen >