To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med at oprette forbindelse til appen under konfigurationen

Hvis du forsøger at installere dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke, og enheden ikke opretter forbindelse til Home- eller Nest-appen, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin.

Vælg det problem, du oplever:

• Hvis du får en meddelelse med en numerisk kode som f.eks. C-221 eller C-327, skal du gå til fejlfinding af Nest-kameraet.
  • Hvis du ikke får en meddelelse med en numerisk kode, men du ikke kan afslutte konfigurationen, kan du prøve at oprette forbindelse mellem kameraet og appen ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Tjek kameraets afstand til routeren

Kameraet er muligvis uden for rækkevidde, eller det er muligvis for tæt på routeren.

• Prøv at flytte dit kamera tættere på din Wi-Fi-router eller dit adgangspunkt, og prøv derefter at oprette forbindelse mellem dit kamera og appen igen.
  • Hvis dit kamera eller din dørklokke allerede er monteret, og det er svært at flytte det, kan du prøve at flytte din Wi-Fi-router eller dit adgangspunkt tættere på kameraet i stedet.
  • Vigtigt! Hvis du placerer dit kamera for tæt på routeren under konfigurationen, kan det også skabe forbindelsesproblemer, så du skal holde kameraet et par meter væk.

2. Genstart kameraet

Du kan opdatere forbindelsen til dit kamera ved at genstarte kameraet. Vejledningen varierer, afhængigt af hvilken slags enhed du har.

Kameraer med ledning eller ladestik

Bemærk! Hvis dit kamera bruger batteri, skal du følge vejledningen til batteridrevne kameraer

1. Træk stikket til kameraets strømadapter ud af stikkontakten.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt derefter stikket til kameraets strømadapter i igen.
  3. Dit kamera genstarter automatisk.

Batteridrevne kameraer

Tryk én gang på knappen bag på kameraet, og vent på, at kameraet genstarter. Undlad at holde knappen inde, da dette får kameraet til at gendanne sine fabriksindstillinger.

Bemærk! I nogle sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at gendanne kameraets fabriksindstillinger og starte appkonfigurationen helt fra begyndelsen, men prøv først at fuldføre alle fejlfindingstrinene i denne artikel.

Dørklokker

1. Hvis du vil genstarte din dørklokke, skal du starte med at koble den fra bagpladen med det værktøj, der fulgte med i æsken. Du kan også bruge en tegnestift eller papirclips.
    • Hvis dørklokken er tilsluttet med kabel, skal du bevare dørklokkens kabelforbindelse.
  2. Indsæt frigørelsesværktøjet, tegnestiften eller papirclipsen i hullet foroven bag på dørklokken.
    • Hvis du har en dørklokke med ledning (2. generation): Tryk på nulstillingsknappen én gang, og vent på, at dørklokken genstarter. Der afspilles en lyd, og lampen foran på dørklokken lyser hvidt.
      • Bemærk! Sørg for, at du ikke holder nulstillingsknappen nede i mere end 20 sekunder, da det kan få dørklokken til at gendanne sine fabriksindstillinger.
    • Hvis du har en batteridreven dørklokke af 2. generation: Tryk på nulstillingsknappen én gang, og vent på, at dørklokken genstarter. Der afspilles en lyd, og lampen foran på dørklokken lyser hvidt.
      • Bemærk! Sørg for, at du ikke holder nulstillingsknappen inde i mere end 20 sekunder, da det kan få dørklokken til at gendanne sine fabriksindstillinger.
    • Hvis du har en dørklokke med ledning (1. generation): Hold knappen nede, indtil lyset på dørklokken slukker (ca. 10 sekunder), og slip derefter knappen igen.
      • Bemærk! Sørg for, at du ikke holder knappen på forsiden af Nest Doorbell (med ledning) nede, da det kan få den til at gendanne sine fabriksindstillinger.

Når kameraet er genstartet, bør lampen på forsiden af kameraet lyse grønt for at vise, at kameraet har forbindelse, og det bør genoprette forbindelsen til appen inden for et par minutter.

Bemærk! I nogle sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at gendanne dørklokkens fabriksindstillinger og starte appkonfigurationen helt fra begyndelsen, men prøv først at fuldføre alle fejlfindingstrinene i denne artikel.

3. Tjek, at Wi-Fi-netværket i dit hjem fungerer

Brug en anden enhed i dit hjem til at tjekke, om du har internetforbindelse. Hvis du bruger en mobiltelefon, kan du undgå at bruge mobildata ved at slå Flytilstand til og derefter aktivere Wi-Fi.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet med en anden enhed, skal du prøve at genstarte din router og dit modem.

4. Genstart routeren

Når du genstarter din router og dit modem, nulstilles din internetforbindelse. Du bør også genstarte eventuelle Wi-Fi-signalforstærkere.

Bemærk! Routere og modemmer er forskellige. Du kan se, hvordan du genstarter din enhed, i brugervejledningen til din enhed.

1. Tag strømkablet ud af dit modem og din router. Du har muligvis en kombineret modem-/routerenhed, eller de kan være adskilte enheder. Alle lamperne på modemmet og routeren skal være slukkede.
  2. Vent 30 sekunder, og sæt derefter strømkablet i modemmet og routeren igen.
  3. Modemmet og routeren genstarter. Vent et par minutter, eller indtil strøm- og forbindelseslamperne på routeren lyser uden at blinke. Der kan også være en hurtigt blinkende datalampe.

Når din router og dit modem er genstartet, skal du tjekke, om dit kamera kan oprette forbindelse til appen.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte din internetudbyder for at tjekke status for tjenesten i dit område.

5. Søg efter interferens

Trådløs interferens kan forhindre din enhed i at oprette forbindelse til appen.

• Hvis det er muligt, skal du flytte dit kamera eller din dørklokke tættere på Wi-Fi-routeren under konfigurationen. Derefter kan du placere eller montere kameraet eller dørklokken, hvor det passer dig. Du finder mere hjælp på

Find og ret fejl med trådløs interferens

6. Tjek indstillingerne på din Wi-Fi-router eller dit adgangspunkt

I nogle tilfælde kan indstillingerne på din router eller dit adgangspunkt forårsage problemer med forbindelsen.

Høj firewallsikkerhed eller børnesikring kan blokere nye enheder, så de ikke kan oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Læs dokumentationen til din Wi-Fi-router eller dit adgangspunkt for at tjekke, om disse funktioner er aktiveret på dit netværk, og hvordan du kan fritage dit kamera for disse begrænsninger.

Se vores anbefalede Wi-Fi-indstillinger for at få mere detaljerede konfigurationsmuligheder.

Anbefalede indstillinger for Wi-Fi-netværk og router