To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De instellingen van het slot wijzigen

Je kunt het Google Nest × Yale slot onder andere instellen om zichzelf automatisch op slot te doen, om gasttoegang te plannen en om bepaalde meldingen aan of uit te zetten.

Zo wijzig je de instellingen op je slot:

1. Tik in het startscherm van de Nest-app op Instellingen .
  2. Selecteer je slot.

Hieronder vind je meer informatie over de beschikbare opties.

Op slot doen

Automatisch vergrendelen

Het Nest × Yale slot kan zichzelf automatisch op slot doen. Je kunt kiezen hoelang het slot moet wachten voordat het automatisch wordt vergrendeld en je kunt Automatisch vergrendelen altijd aanzetten of alleen als er niemand thuis is.

Met de Nest-app

1. Tik in het startscherm van de app opInstellingen
  2. Selecteer je slot.
  3. Tik op Thuis/Afwezig-functie.
  4. Tik op Automatisch vergrendelen om deze functie aan of uit te zetten.

Met de Google Home-app

Belangrijk: Als je Automatisch vergrendelen hebt aangezet, moet je je toegangscode onthouden en zorgen dat anderen die toegang tot je huis hebben ook hun toegangscode onthouden, zodat niemand per ongeluk wordt buitengesloten.

Als Automatisch vergrendelen aanstaat, kun je kiezen of je de functie automatisch je deur wilt laten vergrendelen als je thuis of afwezig bent (of allebei):

• Als je thuis bent, kun je kiezen of je Automatisch vergrendelen wilt aan- of uitzetten. De instellingen voor Automatisch vergrendelen worden ingesteld op Thuis als ten minste één persoon die gedeelde toegang tot je huis heeft thuis is en de locatie van hun telefoon deelt.
  • Als je niet thuis bent, kun je Automatisch vergrendelen het slot alleen automatisch de deur laten vergrendelen als het Nest × Yale slot detecteert dat jij en je gezin weg zijn. Als je niet wilt dat het slot automatisch wordt vergrendeld wanneer iedereen weg is, moet je Automatisch vergrendelen helemaal uitzetten.

Belangrijk: Het kan even duren voordat de app waarneemt dat er niemand thuis is. Het kan dus ook even duren voordat de Nest- of Google Home-app de deur automatisch op slot doet. Vergeet daarom niet om de deur altijd op slot te doen.

Als Automatisch vergrendelen aanstaat en je het huis verlaat, wordt het slot niet meteen automatisch vergrendeld. Het duurt even voordat je huis op Afwezig wordt gezet, om er zeker van te zijn dat er niemand thuis is. Bijvoorbeeld als je de post uit de brievenbus haalt of even kort naar buiten loopt. Meer informatie over hoe Nest-producten bepalen wanneer ze wisselen tussen Thuis of Afwezig

Je kunt ook de tijd instellen waarop het slot automatisch moet worden vergrendeld:

• Tik op Deur automatisch vergrendelen na om de tijd in te stellen waarna de deur op slot moet. Je kunt 10 seconden, 1 minuut of 5 minuten selecteren.

Meldingen

In dit menu kun je de instellingen aanpassen voor sommige meldingen op je slot. Je kunt ervoor kiezen meldingen aan te zetten voor als de deur op slot wordt gedaan en wanneer de deur van het slot wordt gehaald.

Ga naar het volgende artikel voor meer informatie over meldingen op het Nest × Yale slot:

Meer informatie over meldingen op je Nest-producten

Vergrendelen met één aanraking

Met Vergrendelen met één aanraking kun je de deur met één aanraking van buiten op slot doen. Als deze optie aanstaat, druk je op het Yale-logo Yale on nest lock icon om je deur automatisch op slot te doen. Je kunt ook met 3 vingers of je handpalm op het toetsenblok drukken om je deur op slot te doen. Vergrendelen met één aanraking staat standaard aan als je het slot voor het eerst instelt.

Privacymodus

Als de privacymodus aanstaat, kan niemand een toegangscode invoeren op het toetsenblok van je slot. De deur kan nog steeds van het slot worden gehaald door de nachtschoot open te draaien of via de Nest-app.

Meer informatie over de privacymodus

Apparaatopties

Volume

Je kunt deze optie gebruiken om het volume voor de stem en geluiden op het slot in te stellen. Je kunt kiezen tussen Stil, Laag en Hoog. Als je Stil kiest, laat het slot geen bel horen en spreekt het niet als je de deur op slot doet en van het slot haalt.

Opmerking: Het slot kan je in bepaalde omstandigheden toch een melding sturen, bijvoorbeeld als de batterij bijna leeg is of als het slot waarneemt dat ermee wordt geknoeid. Je krijgt ook nog steeds meldingen als de privacymodus aanstaat.

Gesproken taal

Hier kun je de taal selecteren die het slot gebruikt. Nadat je een keuze hebt gemaakt, kan het even duren voordat je slot de nieuwe taal heeft gedownload en deze gebruikt.

Je kunt kiezen uit de volgende talen:

• Engels (VS)
  • Spaans (MX)
  • Frans (CA)

Plaatsing

Met deze optie kun je wijzigen op welke deur het slot is geïnstalleerd in de Nest-app. Gebruik deze optie als je het slot naar een andere deur wilt verplaatsen of als je de verkeerde deur hebt gekozen bij het installeren van het slot.

Je kunt ook selecteren waar de deur in je huis is en een optioneel label kiezen om het slot te herkennen.

Andere instellingen

Toegang voor gasten en gezinnen instellen

Iedereen die het slot gebruikt, heeft een unieke toegangscode. Zo kun je in de geschiedenis van het slot checken wie de deur op slot heeft gedaan of van het slot heeft gehaald. Als je een gezinslid of gast aan het slot wilt toevoegen, stuur je die persoon een uitnodiging voor Gezinsaccounts.

Je kunt kiezen of ze Volledige toegang of Alleen toegang tot huis hebben, een unieke toegangscode toewijzen en ook de toegang plannen als je wilt dat ze alleen op bepaalde tijden of op bepaalde dagen toegang hebben.

Check het volgende artikel voor meer informatie over Gezinsaccounts en hoe je mensen uitnodigt voor je Nest-huis:

Meer informatie over Gezinsaccounts