To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Professionell installation och service

Du kan kontakta kvalificerade yrkespersoner i ditt område om du behöver grundläggande installations- och konfigurationshjälp eller service.

USA och Kanada

Grundläggande produktinstallation och konfiguration

Endast för USA: Kontakta Ontech för grundläggande installation och konfiguration med appen. Ange exakt vad dina installationsbehov är.

För Kanada: Använd Google Sök för att be om en offert från en installatör i ditt område. Alla produkter kanske inte finns i din region och tillgången på installatörer kan också variera.

Obs! Avancerade eller komplexa installationer som kräver nya kablar eller en uppgradering av hemmets kablar kan kräva service av en tekniker för värme, ventilation och luftkonditionering eller en elektriker.

Installation av termostatens neutralledare eller avancerad konfigurering av värme, ventilation och luftkonditionering

Om du behöver installera en neutralledare till termostaten eller har ett komplext system (avfuktare eller luftfuktare, värmepump med dubbla bränslen osv.) bör du skaffa hjälp av en behörig installatör för värme, ventilation och luftkonditionering. Med Google Sök kan du enkelt hitta och kontakta en tekniker inom värme, ventilation och luftkonditionering i ditt område.

Service av system för värme, ventilation och luftkonditionering

Om uppvärmnings- eller nedkylningssystemet inte fungerar eller inte fungerar som det ska bör du låta en behörig tekniker inspektera och utföra service på det. Du kan använda Google Sök för att enkelt hitta och kontakta en tekniker inom värme, ventilation och luftkonditionering i ditt område.

Uppgradera dörrklockans transformator eller allmänna elektriska omkopplingar

Att uppgradera dörrklockans transformator, dra nya kablar eller liknande uppgifter kräver ofta en certifierad elektriker. Med Google Sök kan du enkelt hitta en professionell elektriker i ditt område.

Obs! Nest Pro är ett nätverk av oberoende företag och entreprenörer som inte är anställda av Google.

Google varken tillhandahåller, säljer eller får ersättning för installationstjänster, och exakt vilka tjänster som en installatör kan erbjuda bestäms helt av installatören. Det gäller även om installatören står med på den här webbplatsen.

Så fungerar det

I regel görs installationen under normal kontorstid måndag till fredag, men vissa installatörer kan erbjuda tider på kvällar eller helger. Bara installatören kan svara på vilka tider som är tillgängliga.

Kontakta installatören direkt om du har frågor om installationsprocessen, frågor om betalningen för arbetet eller behöver hjälp med något i efterhand.

Viktigt: Du måste själv förhöra dig om villkoren med installatören, och dit hör att fråga vad som ingår i tjänsten du köper. I den mån det är tillåtet enligt lag frånsäger sig Google allt ansvar för skador på Nest-produkten eller din bostad som kan uppstå i samband med installationen, utöver det som stadgas i den begränsade garantin som medföljer produkten.

Förenade kungariket

Grundläggande produktinstallation och konfiguration

Använd Google Sök för att låta en utbildad installatör komma hem till dig, installera och konfigurera Nest-produkterna. Alla produkter kanske inte finns i din region och tillgången på installatörer kan också variera.

Du kan även kontakta en behörig, oberoende Nest Pro-installatör i ditt område. Nest Pro är ett nätverk av oberoende företag och entreprenörer som inte är anställda av Google.

Obs! Google varken tillhandahåller, säljer eller får ersättning för installationstjänster och har inget ansvar och ingen ansvarsskyldighet för installationen. Exakt vilka tjänster som en installatör kan erbjuda bestäms helt av installatören. Det gäller även om installatören står med på den här webbplatsen.

Reparation eller byte av värmepannor

Om du behöver ersättningsdelar för den defekta heatlink-enheten kan du boka tid med vår installationspartner BOXT.

Så fungerar det

I regel görs installationen under normal kontorstid måndag till fredag, men vissa installatörer kan erbjuda tider på kvällar eller helger. Bara installatören kan svara på vilka tider som är tillgängliga.

Kontakta installatören direkt om du har frågor om installationsprocessen, frågor om betalningen för arbetet eller behöver hjälp med något i efterhand.

Viktigt: Du måste själv förhöra dig om villkoren med installatören, och dit hör att fråga vad som ingår i tjänsten du köper. I den mån det är tillåtet enligt lag frånsäger sig Google allt ansvar för skador på Nest-produkten eller din bostad som kan uppstå i samband med installationen, utöver det som stadgas i den begränsade garantin som medföljer produkten.

EU

När du anlitar en Nest Pro får du snabbt dina Nest-produkter på plats. Du kan även känna dig trygg i förvissningen att de har installerats korrekt.

Om du inte hittar en Nest Pro-installatör i ditt område kan du använda Google Sök för att enkelt hitta en professionell installatör i ditt område och be hen om en offert. Alla produkter kanske inte finns i din region och tillgången på installatörer kan också variera.

Obs! Google varken tillhandahåller, säljer eller får ersättning för installationstjänster, och exakt vilka tjänster som en installatör kan erbjuda bestäms helt av installatören. Det gäller även om installatören står med på den här webbplatsen.

Så fungerar det

I regel görs installationen under normal kontorstid måndag till fredag, men vissa installatörer kan erbjuda tider på kvällar eller helger. Bara installatören kan svara på vilka tider som är tillgängliga.

Kontakta installatören direkt om du har frågor om installationsprocessen, frågor om betalningen för arbetet eller behöver hjälp med något i efterhand.

Viktigt: Du måste själv förhöra dig om villkoren med installatören, och dit hör att fråga vad som ingår i tjänsten du köper. I den mån det är tillåtet enligt lag frånsäger sig Google allt ansvar för skador på Nest-produkten eller din bostad som kan uppstå i samband med installationen, utöver det som stadgas i den begränsade garantin som medföljer produkten.

Japan, Indien och andra regioner utanför listan

Om du behöver professionell hjälp med att installera och konfigurera dina Google Nest-produkter kan du använda Google Sök för att enkelt hitta en professionell installatör i ditt område. Sedan kan du be hen om en offert.

Om du har frågor om betalningen för arbetet eller behöver hjälp med något i efterhand kontaktar du installatören direkt.

Viktigt: Du måste själv förhöra dig om villkoren med installatören, och dit hör att fråga vad som ingår i tjänsten du köper. I den mån det är tillåtet enligt lag frånsäger sig Google allt ansvar för skador på Nest-produkten eller din bostad som kan uppstå i samband med installationen, utöver det som stadgas i den begränsade garantin som medföljer produkten.