To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Profesjonell montering og service

Du kan kontakte en kvalifisert fagperson i nærområdet for å få grunnleggende hjelp med montering og konfigurering eller service.

USA og Canada

Grunnleggende produktmontering og -konfigurering

Bare i USA: Kontakt Ontech for å få grunnleggende informasjon om montering og konfigurering via appen. Sørg for at du spesifiserer nøyaktig hva behovene dine er.

Canada: Bruk Google Søk til å be om et pristilbud fra en fagperson i nærområdet. Det er ikke sikkert at alle produkter er tilgjengelige i regionen din, og tilgjengeligheten av fagfolk kan også variere.

Merk: Avansert eller kompleks montering som krever omkobling eller oppgradering av ledninger i hjemmet, kan kreve service fra en HVAC-tekniker eller elektriker.

Montering av nøytralleder for termostat eller avansert HVAC-system

Hvis du trenger montering av nøytralleder for en termostat, eller hvis du har et avansert system (lufttørker, luftfukter, dobbelt oppvarmingssystem osv.), bør du få hjelp av en kvalifisert HVAC-tekniker. Med Google Søk kan du enkelt å finne og kontakte en HVAC-tekniker i nærområdet.

Service av HVAC-system

Hvis oppvarmings- eller avkjølingssystemet ditt ikke fungerer som det skal, må du få en kvalifisert HVAC-tekniker til å undersøke og reparere det. Med Google Søk kan du finne og kontakte en HVAC-tekniker i nærområdet.

Oppgradering av ringeklokketransformator eller generell omkobling av ledninger

Når du skal oppgradere ringeklokketransformatoren, legge nye ledninger eller lignende, kreves det ofte en sertifisert elektriker. Med Google Søk kan du enkelt finne profesjonelle elektrikere i nærområdet.

Merk: Nest Pro er et nettverk av uavhengige selskaper eller kontraktører som ikke er ansatt hos Google.

Google verken gir, selger eller mottar kompensasjon for monteringstjenester, og de nøyaktige tjenestene du mottar fra en montør – inkludert montører som er oppført på dette nettstedet – bestemmes helt og holdent av montøren.

Slik fungerer det

Avtaler om montering finner vanligvis sted i vanlig kontortid fra mandag til fredag. Enkelte montører kan imidlertid tilby kvelds- eller helgeavtaler. Faktisk tilgjengelighet kan bare bekreftes direkte av montøren.

Hvis du har spørsmål om monteringsprosessen eller gebyrene for monteringstjenester, eller hvis du trenger oppfølgingshjelp, kan du kontakte montøren direkte.

Viktig: Du bør ta rimelige forbehold i forbindelse med montør. Deriblant bør du spørre montøren om hva som følger med monteringstjenestene du kjøper. I den grad det er tillatt i henhold til lov og rett, med unntak av det som er beskrevet i den begrensede garantien som følger med produktet, fraskriver Google seg alt ansvar for skader på Nest-produktet ditt eller eiendommen din under monteringen.

Storbritannia

Grunnleggende produktmontering og -konfigurering

Med Google Søk kan du avtale at en profesjonell montør kommer hjem til deg for å montere og konfigurere Nest-produktene dine. Det er ikke sikkert at alle produkter er tilgjengelige i regionen din, og tilgjengeligheten av fagfolk kan også variere.

Du kan også kontakte en uavhengig, kvalifisert Nest Pro-montør i nærområdet. Nest Pro er et nettverk av uavhengige selskaper eller kontraktører som ikke er ansatt hos Google.

Merk: Google verken gir, selger eller mottar kompensasjon for monteringstjenester og har ikke noe ansvar for montering. De nøyaktige tjenestene du mottar fra en montør – inkludert montører som er oppført på dette nettstedet – bestemmes helt og holdent av montøren.

Reparasjon eller bytte av fyrkjele

Hvis du er ute etter å bytte ut defekte Heat Link-enheter, kan du gjøre en avtale med monteringspartneren BOXT.

Slik fungerer det

Avtaler om montering finner vanligvis sted i vanlig kontortid fra mandag til fredag. Enkelte montører kan imidlertid tilby kvelds- eller helgeavtaler. Faktisk tilgjengelighet kan bare bekreftes direkte av montøren.

Hvis du har spørsmål om monteringsprosessen eller gebyrene for monteringstjenester, eller hvis du trenger oppfølgingshjelp, kan du kontakte montøren direkte.

Viktig: Du bør ta rimelige forbehold i forbindelse med montør. Deriblant bør du spørre montøren om hva som følger med monteringstjenestene du kjøper. I den grad det er tillatt i henhold til lov og rett, med unntak av det som er beskrevet i den begrensede garantien som følger med produktet, fraskriver Google seg alt ansvar for skader på Nest-produktet ditt eller eiendommen din under monteringen.

EU

Du kan raskt få i gang Nest-produktene dine når du leier inn en Nest Pro. Du kan også føle deg trygg på at de er riktig montert.

Hvis du ikke finner en Nest Pro som tilbyr tjenester i nærområdet, kan du bruke Google Søk til å finne en profesjonell montør i nærområdet og be om et pristilbud. Det er ikke sikkert at alle produkter er tilgjengelige i regionen din, og tilgjengeligheten av fagfolk kan også variere.

Merk: Google verken gir, selger eller mottar kompensasjon for monteringstjenester, og de nøyaktige tjenestene du mottar fra en montør – inkludert montører som er oppført på dette nettstedet – bestemmes helt og holdent av montøren.

Slik fungerer det

Avtaler om montering finner vanligvis sted i vanlig kontortid fra mandag til fredag. Enkelte montører kan imidlertid tilby kvelds- eller helgeavtaler. Faktisk tilgjengelighet kan bare bekreftes direkte av montøren.

Hvis du har spørsmål om monteringsprosessen eller gebyrene for monteringstjenester, eller hvis du trenger oppfølgingshjelp, kan du kontakte montøren direkte.

Viktig: Du bør ta rimelige forbehold i forbindelse med montør. Deriblant bør du spørre montøren om hva som følger med monteringstjenestene du kjøper. I den grad det er tillatt i henhold til lov og rett, med unntak av det som er beskrevet i den begrensede garantien som følger med produktet, fraskriver Google seg alt ansvar for skader på Nest-produktet ditt eller eiendommen din under monteringen.

Japan, India og andre regioner som ikke står på listen

Hvis du trenger en fagperson som kan montere og konfigurere Google Nest-produktene dine, kan du bruke Google Søk til å finne en profesjonell montør i nærområdet og be om et pristilbud.

Hvis du har spørsmål om gebyrene du har betalt for monteringstjenestene, eller hvis du trenger hjelp med monteringen, kan du kontakte montøren direkte.

Viktig: Du bør ta rimelige forbehold i forbindelse med montør. Deriblant bør du spørre montøren om hva som følger med monteringstjenestene du kjøper. I den grad det er tillatt i henhold til lov og rett, med unntak av det som er beskrevet i den begrensede garantien som følger med produktet, fraskriver Google seg alt ansvar for skader på Nest-produktet ditt eller eiendommen din under monteringen.