Meer informatie over Nest Pro-installatieservices

Als je de hulp van een Nest Pro inschakelt, heb je je Nest-producten binnen de kortste keren aan de praat. Je kunt er dan ook van op aan dat alles goed wordt ingesteld. Vraag met de Nest Pro-vinder een vakman bij jou in de buurt om een offerte.

Selecteer een product hieronder voor meer informatie

Nest-thermostaten

Wat je kunt verwachten van installatie door een Nest Pro

Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Nest hebben.

Google levert of verkoopt geen installatieservices en ontvangt er ook geen vergoeding voor. Ook een installateur die op deze website staat, bepaalt zelf welke services je kunt ontvangen. Je moet een installateur zelf zorgvuldig uitzoeken. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt of de onderstaande aanbevolen services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de beperkte garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-thermostaat of huis tijdens de installatie.

Voorbereiden op de installatie

• Installatieafspraken vinden meestal plaats tijdens normale kantooruren van maandag tot en met vrijdag, maar sommige installateurs bieden mogelijk ook afspraken aan voor 's avonds of in het weekend. De werkelijke beschikbaarheid kan alleen rechtstreeks door je installateur worden bevestigd.

• Voordat je installateur aan de installatie begint, moet hij controleren of de Nest-thermostaat geschikt is voor je huis. Als blijkt dat de Nest-thermostaat niet geschikt is, worden er mogelijk voorrijkosten in rekening gebracht voor een mislukte installatiepoging. Controleer de compatibiliteit hier.

• Nest Learning Thermostat: De installateur moet met je overleggen en afspreken waar de Nest-thermostaat het beste kan worden geïnstalleerd. Nadat jullie het eens zijn geworden, moet je installateur de Nest-thermostaat, Heat Link en (indien gewenst) de standaard voor de Nest-thermostaat installeren.

Nest Thermostat E: De Nest Thermostat E wordt geleverd met een ingebouwde standaard, zodat je hem overal kunt neerzetten, bijvoorbeeld op een plank of bureau. De Heat Link E is zo ontworpen dat hij op dezelfde plek kan worden geplaatst als je bestaande thermostaat. De installateur kan de thermostaten in dat geval gewoon vervangen.

Aanbevolen services

• Bij een basisinstallatie hoort de installateur je Nest-thermostaat met het wifi-netwerk in je huis te verbinden of je (als je dat wilt) te laten zien hoe je dat zelf kunt doen. Als de installatie is voltooid, moet de installateur enkele tests uitvoeren om te controleren of de Nest-thermostaat goed is geïnstalleerd en naar behoren werkt.

• De installateur moet je ook een inleiding geven tot het product en demonstreren hoe het werkt.

• Het aanleggen van nieuwe bedrading voor de thermostaat, repareren/schilderen van muren en verplaatsen van de thermostaat naar een andere locatie zijn meestal geen onderdeel van een basisinstallatie. De installateur neemt een eventuele extra service eerst met je door en stemt de kosten hiervan met je af voordat hij de service uitvoert.

• Het onderhouden of repareren van je ketel hoort meestal niet bij een basisinstallatie. Als je extra werkzaamheden wilt laten verrichten, kun je dat bespreken met je installateur. Hij kan je een offerte geven voor eventuele extra services die je wilt laten uitvoeren.

Support

• Als je vragen hebt over de installatiekosten die je hebt betaald of verdere assistentie nodig hebt na je installatie, kun je contact opnemen met je installateur.

Nest Hello videodeurbellen

Wat je kunt verwachten van installatie door een Nest Pro

Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Nest hebben.

Google levert of verkoopt geen installatieservices en ontvangt er ook geen vergoeding voor. Ook een installateur die op deze website staat, bepaalt zelf welke services je kunt ontvangen. Je moet een installateur zelf zorgvuldig uitzoeken. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt of de onderstaande aanbevolen services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de beperkte garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest Hello videodeurbel of huis tijdens de installatie.

Voorbereiden op de installatie

• Installatieafspraken vinden meestal plaats tijdens normale kantooruren van maandag tot en met vrijdag, maar sommige installateurs bieden mogelijk ook afspraken aan voor 's avonds of in het weekend. De werkelijke beschikbaarheid kan alleen rechtstreeks door je installateur worden bevestigd.

• Voordat hij aan de installatie begint, moet je installateur controleren of de Nest Hello videodeurbel geschikt is voor je huis. Als blijkt dat de Nest Hello videodeurbel niet geschikt is voor je huis, kan de installateur voor een meerprijs mogelijk het systeem upgraden. Zo niet, dan worden mogelijk voorrijkosten voor een mislukte installatiepoging in rekening gebracht. Controleer hier of je huis geschikt is voor de Nest Hello videodeurbel

Aanbevolen services

• Een standaardinstallatie omvat de installatie van de Nest Hello videodeurbel en de Nest-belaansluiting. Er moet mogelijk een wisselstroomtransformator van 12 - 24 V worden geplaatst. Bij de installatie hoort de installateur de Nest Hello videodeurbel te verbinden met het wifi-netwerk in je huis of je (als je wilt) te laten zien hoe je dat zelf kunt doen. Als de installatie is voltooid, moet de installateur enkele tests uitvoeren om te controleren of de Nest Hello videodeurbel goed is geïnstalleerd en naar behoren werkt.

• De installateur moet je ook een inleiding geven tot het product en demonstreren hoe het werkt.

• Een standaardinstallatie omvat meestal geen services zoals de aanleg van nieuwe bedrading voor de videodeurbel of vervanging van een niet-bedrade deurbel. De installateur neemt eventuele extra services eerst met je door en stemt de kosten hiervan met je af voordat hij de service uitvoert.

Support

• Als je vragen hebt over de installatiekosten die je hebt betaald of verdere assistentie nodig hebt na je installatie, kun je contact opnemen met je installateur.

Andere Nest-producten

Een professionele installatie laten uitvoeren

Vraag met de Nest Pro-vinder een vakman bij jou in de buurt om een offerte.

Wat je kunt verwachten van installatie door een Nest Pro

Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Nest hebben.

Google levert of verkoopt geen installatieservices en ontvangt er ook geen vergoeding voor. Ook een installateur die op deze website staat, bepaalt zelf welke services je kunt ontvangen.

Je moet een installateur zelf zorgvuldig uitzoeken. Daarbij hoort ook dat je de installateur vraagt welke services deel uitmaken van de geboden installatieservices. Voor zover wettelijk is toegestaan, behalve zoals wordt beschreven in de beperkte garantie die is meegeleverd bij het product, wijst Google alle aansprakelijkheid af voor schade toegebracht aan je Nest-product of huis tijdens de installatie.

Als je vragen hebt over wat er wel of niet bij de installatie is inbegrepen en wat je tijdens de installatie kunt verwachten, kun je rechtstreeks contact opnemen met je Nest Pro.

Opmerking: Nest Pro's vormen een netwerk van onafhankelijke bedrijven of aannemers die geen dienstverband bij Nest hebben.