To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Så här ändrar du det språk Nest Protect talar

Beroende på var du köpte Google Nest Protect finns ett eller flera språk förinstallerade på den. Nest Protect talar på dessa språk under konfigureringen, vid Heads-Up Alerts och vid Emergency Alarms. Du kan ändra det språk Nest Protect talar i Nest-appen.

Tillgängliga språk

Land

Förinstallerade språk

USA
Mexiko

engelska
spanska (USA)

Kanada

engelska
franska (Kanada)

Storbritannien
Irland
Australien
Nya Zeeland

engelska (Storbritannien)

franska
Belgien
Nederländerna

franska
nederländska

Italien
Spanien

italienska
spanska

Tyskland
Österrike

tyska
franska

Danmark
Norge

danska
norska

Finland
Sverige

finska
svenska

Tillgängliga språk efter installationen

Obs! Nest Protect måste läggas till i Nest-appen och anslutas till Wi-Fi-nätverket om du vill ladda ned ett nytt språk och uppdatera det.

• engelska
  • engelska (Storbritannien)
  • danska
  • nederländska
  • finska
  • franska
  • franska (Kanada)
  • tyska
  • italienska
  • norska
  • spanska
  • spanska (USA)
  • svenska

Så här ändrar du det språk Nest Protect talar

1. Tryck på ikonen för Inställningar ikon för Nest-inställningar.
  2. Scrolla nedåt och tryck för att välja den Protect-enhet du vill ändra språket för.
  3. Tryck på Språk som talas.

Obs! Du kan behöva vänta upp till 24 timmar på att Protect ansluts till Nest-tjänsten innan alternativet för att byta språk visas.

4. Välj det språk du vill använda.
  5. Nest Protect laddar automatiskt ned och ändrar språket den talar inom ett dygn.

Felsökningar om språket för Nest Protect inte ändras

Om det språk som Nest Protect talar inte uppdateras kan du testa följande steg:

1. Kontrollera att Protect visas i Nest-appen innan du försöker byta språk. Om Protect har fastnat i ett annat språk ska du lägga till den i Nest-appen ändå. Du måste läsa av QR-koden på baksidan.

Så här lägger du till Nest Protect i Nest-appen >

När du har lagt till Nest Protect i Nest-appen testar du att byta språk genom att följa anvisningarna ovan. Du kan behöva vänta upp till 24 timmar på att Protect ansluts till Nest-tjänsten innan alternativet för att byta språk visas. När alternativet visas i Nest-appen ska du kunna byta språk genom att följa ovanstående anvisningar.

2. Nest Protect måste anslutas till Wi-Fi-nätverket för att du ska kunna ladda ned det nya språket och uppdatera det. Kontrollera att det inte står att Nest Protect är offline i Nest-appen. Om det gör det testar du att felsöka Nest Protects anslutning eller att flytta den närmare Wi-Fi-routern.
  3. Ta bort Nest Protect och återställ den till standardinställningarnaTa bort Nest Protect från kontot i appen och återställ sedan Nest Protect till standardinställningarna. Därefter lägger du till Nest Protect i kontot igen. Testa sedan att byta språk igen.