Nest Hello-bezoekersmeldingen ontvangen op een speaker of scherm met de Google Assistent

Je Google Assistent-apparaat kan het je laten weten als iemand op de deurbel drukt. Als het apparaat een scherm heeft, kun je ook zien wie er voor de deur staat. Je apparaat moet zich in hetzelfde huis als je Nest Hello bevinden om bezoekersmeldingen te ontvangen.

Je kunt meldingen van de Nest Hello-videodeurbel ontvangen via:

• Een speaker met de Google Assistent
  • Een scherm met de Google Assistent

Zo kun je de Google Nest Hello instellen voor gebruik met een speaker of scherm met de Google Assistent.

1. Installeer de Nest- en Google Home-app

Zorg ervoor dat je beide apps hebt op je telefoon of tablet.

2. Stel de producten in je huis in

Je moet je producten installeren en toevoegen aan de bijbehorende apps voordat je bezoekersmeldingen kunt instellen. Doe het volgende als je dit nog niet hebt gedaan:

3. Schakel bezoekersmeldingen in of uit

1. Open de Nest-app app home icon.
  2. Tik op de Nest Hello-videodeurbel.
  3. Tik op Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Bezoekersmeldingen.
  4. Volg als dat wordt gevraagd de instructies op het scherm in de Google Home-app om het instellen te voltooien.

Als je bezoekersmeldingen wilt uitschakelen, ga je naar het artikel over Google Home-meldingen uitschakelen.

Hoe bezoekersmeldingen werken

• Als iemand op je deurbel drukt, wordt er via de Nest-app een melding gestuurd naar alle telefoons die de toegang tot die deurbel delen.
  • De binnenbel wordt geactiveerd als hij is aangesloten op de Hello en als in het menu met Hello-instellingen in de app is aangegeven dat de binnenbel een geluid moet laten horen. Je apparaat met de Google Assistent, zoals je Google-speakers en -schermen, laat ook weten dat er een bezoeker is.
    • Als je een smartdisplay met de Google Assistent hebt, bevat de melding live videobeelden van je deurbel.
  • Je krijgt alleen bezoekersmeldingen op je speakers en schermen als ze in de Home-app zijn ingesteld in hetzelfde huis als je Hello.
    • Als je meerdere huizen in de Home-app hebt, zoals het huis waar je woont en een vakantiehuis, krijg je op de speakers en schermen in het huis waar je woont geen bezoekersmeldingen als iemand op de Hello van je vakantiehuis drukt. Je krijgt wel een melding van de Nest-app op je telefoon of tablet.
  • Als je bekend gezicht-meldingen hebt ingeschakeld, kan de Google Assistent de aan de bezoeker toegewezen naam weergeven of noemen. Onthoud dat je bekend gezicht-meldingen moet inschakelen in de Nest-app en namen moet toewijzen aan de mensen die je deurbel moet herkennen. Als je dit niet doet, laat de Google Assistent alleen weten dat er iemand voor de deur staat.

Bekijk het artikel over hoe je een deurbel kunt gebruiken met de Google Home voor meer informatie.