Nest Hello-bezoekersmeldingen van de Google Assistent ontvangen op een speaker of scherm

Je Google Assistent-apparaat kan het je laten weten wanneer iemand op de deurbel drukt. Als het apparaat een scherm heeft, kun je ook zien wie er voor de deur staat. Hier lees je meer informatie over hoe je je Google Nest Hello instelt met je voor de Google Assistent geschikte speaker of scherm.

Je kunt meldingen van je Nest Hello videodeurbel ontvangen via:

• Een voor de Google Assistent geschikte speaker
  • Een voor de Google Assistent geschikt scherm

1. Installeer de Nest- en Google Home-app

Zorg ervoor dat je het volgende hebt gedaan op je telefoon of tablet:

• Installeer de nieuwste versie van de Nest-app app home icon via de  .
  • Installeer de nieuwste versie van de Google Home-app Google Home-app via de

2. Stel de producten in je huis in

Je moet je producten installeren en toevoegen aan de bijbehorende apps voordat je bezoekersmeldingen kunt instellen. Doe het volgende als je dit nog niet hebt gedaan:

3. Schakel bezoekersmeldingen in of uit

1. Open de Nest-app app home icon
  2. Tik op je Nest Hello videodeurbel.
  3. Tik op Instellingen Pictogram voor Nest-instellingen en dan Bezoekersmeldingen.
  4. Volg wanneer je daar om wordt gevraagd de instructies op het scherm in de Google Home-app om de installatie te voltooien.

Bezoekersmeldingen uitschakelen:

Hoe bezoekersmeldingen werken

• Als iemand op je deurbel drukt, wordt er een melding gestuurd naar alle telefoons waarop de Nest-app is geïnstalleerd en wordt de binnenbel geactiveerd. Als aanvulling daarop kondigt je voor de Google Assistent geschikte apparaat de bezoeker aan.

• Als je een voor de Google Assistent geschikte smartdisplay hebt, bevat de melding live videobeelden van je deurbel.

• Als je bekend-gezicht meldingen hebt ingeschakeld, kan de Google Assistent de aan de bezoeker toegewezen naam weergeven of noemen. Onthoud dat je bekend-gezicht meldingen moet inschakelen in de Nest-app en namen moet toewijzen aan de mensen die je deurbel moet herkennen. Als je dit niet hebt gedaan, laat de Google Assistent alleen weten dat er iemand voor de deur staat.

Raadpleeg voor meer informatie het artikel over hoe je een deurbel gebruikt met de Google Home.