To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift manuelt dit hjem til tilstanden Ikke hjemme eller Hjemme

Hvis du konfigurerer enten Home/Away Assist eller rutiner for Hjemme og Ikke hjemme med registrering af tilstedeværelse, kan dit hjem automatisk skifte mellem tilstandene Hjemme og Ikke hjemme. Når du går og kommer tilbage, skifter tilstanden, hvilket justerer dine produkters adfærd. Men du kan også manuelt indstille dit hjem til Hjemme eller Ikke hjemme.

Det bør ikke være nødvendigt at skifte manuelt mellem tilstandene Hjemme og Ikke hjemme, da registrering af tilstedeværelse gør det for dig automatisk. Men ved manuelt at skifte til tilstanden Ikke hjemme, kan det gå hurtigere, end hvis du skal vente på, at Nest opdager, at du har forladt dit hjem. Det kan også være nyttigt at skifte manuelt, hvis du har brug for at fejlfinde, hvis dine Nest-produkter ikke skifter som forventet. Du kan f.eks. manuelt indstille tilstanden Hjemme, så du kan holde dig varm, mens du foretager fejlfinding af termostatproblemer.

Bemærk! Hvis du ikke er hjemme, og manuelt indstiller dit hjem til tilstanden Ikke hjemme, bliver den i tilstanden Hjemme i cirka 5 minutter. Det betyder, at du har tid til at komme ud af døren. Hvis der er gået 5 minutter, og dine Nest-produkter registrerer, at du er hjemme, bliver der automatisk skiftet tilbage til tilstanden Hjemme.

Hvis du bruger Nest-appen

Du kan manuelt indstille dit hjem til tilstandene Hjemme eller Ikke hjemme med Nest-appen.
Bemærk! Du kan ikke længere bruge din Google Nest-termostat til at indstille tilstandene Hjemme og Ikke hjemme, men du kan manuelt skifte din termostat til Eco Temperatures.

På en telefon, tablet eller computer:

1. Åbn Nest-appen på din telefon, tablet eller computer. Hvis du har mere end ét hjem, skal du vælge, hvilket hjem du vil administrere.
  2. Tryk på ikonet Hjem.
  3. Vælg Hjemme eller Ikke hjemme for at skifte hjemmets tilstand.

Hvis du bruger Google Home-appen

Du kan manuelt indstille dit hjem til Hjemme eller Ikke hjemme med Google Home-appen.

Med Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter navnet på dit hjem øverst. Vælg derefter Hjemme eller Ikke hjemme .

Med en stemmekommando (kun på engelsk)

Vigtigt! Hvis du skifter tilstand for dit hjem med en stemmekommando, tændes eller slukkes dine Nest-kameraer ikke, og tilstanden for din Nest Guard ændres heller ikke. Denne sikkerhedsforanstaltning skal hjælpe med at sikre, at uautoriserede personer ikke kan justere dine enheder med stemmen.

• For at skifte til tilstanden Hjemme skal du sige "Hey Google, someone's home "(Hey Google, der er nogen hjemme).
  • For at skifte til tilstanden Ikke hjemme skal du sige "Hey Google, everyone's away" (Hey Google, der er ingen hjemme) eller "Hey Google, everyone's leaving" (Hey Google, alle tager afsted nu).