Endre hvilket kamera som har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon)

Merk: Denne artikkelen handler om abonnementer på Nest Aware (1. generasjon).

• Du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon) hvis du har separate abonnementer for hvert kamera i hjemmet.
  • Du kan bare kjøpe abonnement på 1. generasjon av Nest Aware hvis du ikke bruker en Google-konto til å logge på Nest-appen.

Før du begynner

• Hvis du har et kamera med abonnement på Nest Aware (1. generasjon) og et annet kamera uten abonnement, kan du ikke flytte abonnementet mellom kameraene dine. Når et abonnement er tilordnet et kamera, kan det ikke flyttes til et annet.
  • Nest Aware (1. generasjon) kan ikke flyttes til Nest Cam (batteri) eller Nest Doorbell (batteri). Hvis du har et annet kamera med et eksisterende abonnement på Nest Aware (1. generasjon) og du vil bruke den samme kontoen til å konfigurere Nest Cam (batteri) eller Nest Doorbell (batteri), må du overføre kontoen din.
  1. Merk: Hvis du overfører kontoen din, blir abonnementet ditt på Nest Aware (1. generasjon) deaktivert. For å beholde abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) på det andre kameraet kan du konfigurere Nest Cam (batteri) eller Nest Doorbell (batteri) med en annen Google-konto.
  • Hvis du må endre hvilket område i hjemmet ditt som dekkes av Video History med et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), kan du enten bytte kamera eller si opp det gamle abonnementet ditt og kjøpe et nytt.

Flytt kameraene dine

Hvis kameraene dine er i samme bolig, kan du fysisk flytte dem, spesielt hvis de er festet til et stativ eller til samme type base. Du kan ganske enkelt flytte dem og gi dem nytt navn.

Slik endrer du plassering for to kameraer i samme bolig:

1. Koble fra begge kameraene, flytt dem til den nye plasseringen og koble dem til igjen. Kameraene starter og kobler automatisk til det eksisterende Wi-Fi-nettverket ditt.
  2. Bruk Nest-appen til å endre steds- eller romnavnet for Nest-produkter.
Viktig: Hvis du har et annet hjem i Nest-appen, kan du ikke flytte kameraer mellom hjem. Hvis du må flytte et abonnement til et kamera i det andre hjemmet, kan du se delen nedenfor.

Kjøp et nytt abonnement og si opp det nåværende abonnementet

Merk: Hvis du ikke har overført kontoen din til en Google-konto, kan du kjøpe flere abonnementer på Nest Aware (1. generasjon).

Hvis du ikke kan flytte kameraene fysisk som beskrevet ovenfor, må du kjøpe et nytt abonnement på Nest Aware (1. generasjon) for kameraet som ikke har et. Du kan beholde det nåværende abonnementet ditt på det andre kameraet eller si det opp.

Ikke fjern kameraet fra Nest-appen. Når du kjøper det nye abonnementet, kan du tilordne det til et hvilket som helst kamera i kontoen som ikke har noe abonnement for øyeblikket.

Viktig:

• Oppsigelsen skjer umiddelbart og kan ikke angres.
  • All Video History og alle innstillinger knyttet til abonnementet blir slettet. Klipp og fortfilmer du har opprettet, blir imidlertid lagret i kontoen din i Nest-appen og er fortsatt tilgjengelige på en datamaskin så lenge du har lagt til et kamera i appen.
  • Hvis du har overført kontoen din til en Google-konto og sagt opp alle abonnementene på Nest Aware (1. generasjon) kan du ikke registrere deg på nytt, men du kan registrere deg for Nest Aware.

Oppsigelse av abonnementet ditt fungerer forskjellig avhengig av hvordan du kjøpte det.

• Hvis du kjøpte abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) direkte fra Google Nest, kan du si opp abonnementet og kjøpe et nytt.
  • Hvis du kjøpte abonnementet på Nest Aware (1. generasjon) fra en av partnerne våre, kan du kontakte partneren for å finne ut hvilke alternativer du har for å si opp abonnementet og abonnere på nytt.