To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksen siirtäminen kameroiden välillä

Huom. Tämä artikkeli koskee 1. sukupolven Nest Aware ‐tilauksia.

• Sinulla on 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus, jos sinulla on erilliset tilaukset kullekin kotisi kameralle.
  • Voit hankkia 1. sukupolven tilauksia vain, jos et kirjaudu Nest-sovellukseen Google-tilillä.

Ennen aloitusta

• Jos sinulla on kamera 1. sukupolven Nest Aware ‐tilauksella ja toinen kamera ilman tilausta, et voi siirtää tilausta kameroiden välillä. Kun tilaus on määritetty kameralle, sitä ei voi siirtää toiseen kameraan.
  • 1. sukupolven Nest Aware ‑tilausta ei voi siirtää Nest Camille (akkukäyttöinen) tai Nest Doorbellille (akkukäyttöinen). Jos sinulla on kamera, jolla on 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus ja haluat ottaa Nest Camin (akkukäyttöinen) tai Nest Doorbellin (akkukäyttöinen) käyttöön samalla tilillä, sinun on siirrettävä tilisi.
  1. Huom. Jos siirrät tilisi, 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus poistetaan käytöstä. Voit säilyttää kameran 1. sukupolven Nest Aware ‐tilauksen ottamalla Nest Camin (akkukäyttöinen) tai Nest Doorbellin (akkukäyttöinen) käyttöön toisella Google-tilillä.
  • Näin voit vaihtaa kodin alueen, josta tallennetaan videohistoriaa 1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksella: vaihda kameroiden paikkaa keskenään tai peruuta vanha tilaus ja osta uusi.

Kameroiden siirtäminen

Jos kamerasi ovat samassa kodissa, voit siirtää niitä fyysisesti, etenkin jos ne ovat jalustalla tai kiinnitettyinä samantyyppiseen alustaan. Voit vaihtaa niiden paikkoja keskenään ja nimetä ne uudelleen.

Jos haluat vaihtaa kahden saman kodin kameran paikkaa:

1. Irrota kameroiden virtajohdot pistorasioista, siirrä kamerat uusiin paikkoihinsa, ja kytke ne takaisin. Kamerat käynnistyvät ja muodostavat automaattisesti yhteyden nykyiseen Wi-Fi-verkkoon.
  2. Vaihda Nest-tuotteen sijaintia tai huoneen nimeä Nest-sovelluksella.
Tärkeää: Jos Nest-sovelluksessa on toinen koti, älä pelkästään siirrä kameraa kotien välillä fyysisesti. Jos haluat siirtää tilauksen toisessa kodissa sijaitsevaan kameraan, katso ohjeet alta.

Uuden tilauksen osto ja nykyisen peruutus

Huom. Jos et ole siirtynyt Google-tilille, voit hankkia lisää 1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksia.

Jos et voi fyysisesti vaihtaa kameroiden paikkoja edellä kuvatulla tavalla, sinun on hankittava uusi 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus kameralle, jolla sitä ei ole. Voit pitää nykyisen tilauksesi toisessa kamerassa tai peruuttaa sen.

Älä poista kameraa Nest-sovelluksesta. Kun hankit uuden tilauksen, voit määrittää sen mille tahansa tilisi kameralle, jolla ei sillä hetkellä ole tilausta.

Tärkeää:

• Peruutus tapahtuu välittömästi, eikä sitä voi kumota.
  • Kaikki tilaukseen liittyvä videohistoria, asetukset ja valinnat poistetaan. Luomiasi klippejä ja aikaviivevideoita säilytetään kuitenkin tililläsi Nest-sovelluksessa, ja voit katsoa niitä tietokoneella, kunhan sovellukseen on lisätty kamera.
  • Jos olet siirtynyt Google-tilille ja peruuttanut kaikki 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaukset, et voi enää rekisteröityä sellaisen käyttäjäksi. Voit kuitenkin rekisteröityä Nest Awareen.

Tilauksen peruuttaminen tapahtuu eri tavalla riippuen siitä, miten alun perin hankit sen.

• Jos hankit 1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksen suoraan Google Nestistä, voit peruuttaa tilauksen ja hankkia uuden.
  • Jos hankit 1. sukupolven Nest Aware ‑tilauksen joltakin yhteistyökumppaniltamme, saat lisätietoja peruutus- ja tilaustoiminnoista ottamalla yhteyttä kyseiseen kumppaniin.