Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift, hvilket kamera der har et Nest Aware-abonnement (1. generation)

Fra og med 30. juni 2023 sælger Nest ikke længere nye abonnementer på Nest Aware (1. generation). Dine nuværende abonnementer fornyes fortsat.

Inden du går i gang

Du har et Nest Aware-abonnement (1. generation), hvis du har separate abonnementer til hvert kamera i dit hjem. Hvis du har et kamera med et Nest Aware-abonnement (1. generation) og et andet kamera uden et abonnement, kan du ikke flytte abonnementet mellem dine kameraer. Når et abonnement er blevet tildelt et kamera, kan det ikke flyttes til et andet.

• Hvis du har et kamera med et eksisterende Nest Aware-abonnement (1. generation), og du vil bruge den samme konto til at konfigurere Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri), skal du migrere din konto. Når du migrerer din konto, deaktiveres dit Nest Aware-abonnement (1. generation).
  • Hvis du vil beholde dit Nest Aware-abonnement (1. generation) på dit eksisterende kamera, kan du konfigurere Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri) via en anden Google-konto.

Hvis du har brug for at ændre, hvilket område af dit hjem der er dækket af videohistorik med et Nest Aware-abonnement (1. generation), kan du enten flytte kameraet til et nyt område eller opsige dit abonnement (1. generation) og skifte til det nyeste Nest Aware.

Flyt dine kameraer

Hvis dine kameraer er i samme hjem, kan du flytte dem fysisk, især hvis kameraerne er placeret i en holder eller sidder i samme type bund. Du kan nemt bytte om på deres placeringer og omdøbe dem.

Sådan bytter du om på to kameraers placering i samme hjem:

1. Frakobl begge kameraer, flyt dem til deres nye fysiske placering, og tilslut dem igen. Kameraerne starter op og genopretter automatisk forbindelsen til dit eksisterende Wi-Fi-netværk.
  2. Brug Nest-appen til at ændre navnet på det sted eller det rum, hvor dit Nest-produkt er placeret.
Vigtigt! Hvis du har et andet hjem i Nest-appen, kan du ikke bare bytte om på den fysiske placering for kameraer i hvert deres hjem.

Opsig dit nuværende abonnement, og skift til det nyeste Nest Aware

Hvis du ikke kan ændre på kameraernes fysiske placering som beskrevet ovenfor, kan du opsige dit abonnement (1. generation) og skifte til det nyeste Nest Aware for at dække alle kameraerne i dit hjem under ét abonnement.

Hvis du vil opsige dit abonnement (1. generation), kan du opsige det i Nest Store.

Vær opmærksom på følgende, før du opsiger dit abonnement:

• Hvis du opsiger alle dine abonnementer (1. generation), kan du ikke tilmelde dig igen, og du mister al videohistorik, der ikke er gemt i appen.
  • Opsigelsen sker øjeblikkeligt og kan ikke fortrydes.
  • Al videohistorik, alle indstillinger og alle præferencer med relation til abonnementet slettes. Klip og timelapses, som du har oprettet, gemmes dog på din konto i Nest-appen og kan stadig tilgås på en computer, så længe der er føjet et kamera til appen.
  • Hvis du har købt Nest Aware-abonnementet (1. generation) hos en af vores partnere, skal du kontakte partneren for at få flere oplysninger om mulighederne for at opsige og genaktivere abonnementet.