Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer dit kamera på en computer

Du skal bruge Nest-appen på din telefon for at konfigurere dit kamera og forbinde det til Wi-Fi-netværket. Hvis du har problemer eller får en fejlmeddelelse i mobilappen, kan du konfigurere visse ældre Google Nest-kameramodeller på en computer i stedet.

Du kan bruge en Mac- eller Windows-computer til at konfigurere følgende Nest-kameraer:

• Nest Cam Indoor

• Nest Cam Outdoor

Hvis du har et af disse kameraer, skal du følge vejledningen nedenfor for at knytte dit kamera til appen.

Vigtigt! Nyere modeller (f.eks. Nest Cam med batteri, Nest Doorbell med batteri, Nest Cam IQ osv.), der ikke er angivet ovenfor, kan ikke konfigureres på en computer, men skal konfigureres med Google Home-appen eller Nest-appen.

Inden du går i gang

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du starte med at konfigurere dit kamera med en telefon eller en tablet.

2. Hvis du vil konfigurere på en Windows-computer, skal du være logget ind som administrator. Få flere oplysninger om administratorrettigheder på Microsofts supportwebsite.

3. Anbring dit kamera og din computer på den lokation i dit hjem, hvor du vil konfigurere dit kamera:

• Nest Cam Indoor: Placer kameraet på et bord eller på en anden overflade i nærheden af den lokation, hvor du vil montere det.

• Nest Cam Outdoor: Start konfigurationen i nærheden af din Wi-Fi-router og en indendørs stikkontakt i dit hjem. Senere skal du gå udenfor for at teste din Wi-Fi-forbindelse og montere dit kamera.

Konfigurer dit kamera

1. Slut dit kamera til din computer

Brug det medfølgende USB-kabel til at slutte dit kamera direkte til en USB-port på computeren.

Vigtigt!

• Undlad at bruge kabler fra tredjeparter, da de muligvis ikke leverer nok strøm.

• Undlad at slutte kameraet til en ekstern USB-hub, som er sluttet til din computer.

• Prøv en anden USB-port, hvis du oplever et problem under konfigurationen.

Lampen på forsiden af kameraet bør lyse blåt. Dette indikerer, at kameraet starter op. Når der er gået et øjeblik, bør lyset begynde at blinke.

2. Dobbeltklik på ikonet

Når dit kamera er klar, vises der et vindue på din computer med et Nest Cam-konfigurationsikon for både Mac OS og Windows. Dobbeltklik på ikonet for det OS, du har på din computer.

Vigtigt! Lad kameraet være tilsluttet computeren, indtil du bliver bedt om at frakoble det.

3. Følg vejledningen for at afslutte konfigurationen

Når du har dobbeltklikket på Nest-ikonet, åbnes en app, som guider dig gennem følgende trin:

1. Opret en konto, eller log ind, hvis du allerede har en.

2. Forbind dit kamera til Wi-Fi-netværket. Dit kamera bør automatisk søge efter netværk i nærheden. Vent et øjeblik, indtil listen over Wi-Fi-netværk vises. Vælg derefter det netværk, dit kamera skal bruge. Sørg for kun at oprette forbindelse til et trådløst netværk, som du har tillid til. Du bliver muligvis også bedt om at angive netværkets adgangskode.

Det kan tage et stykke tid at finde og oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke kan finde dit netværk, eller dit kamera ikke kan oprette forbindelse, kan du få hjælp til at finde og løse problemer i følgende artikler:

Wi-Fi-netværket dukker ikke op under konfigurationen af Nest Cam
    Find og løs problemer med Nest-kameraet og -dørklokkens fejlkoder og meddelelser

3. Giv dit kamera et navn, der henviser til dets lokation. Du kan vælge en lokation på listen eller vælge Tilpasset nederst på listen for at angive dit eget navn. Nest-appen bruger denne lokation til at fortælle dig, hvor underretninger stammer fra, og grupperer alle andre Nest-produkter, der matcher denne lokation.

4. Afslut konfigurationen. Nest-appen bør nu hjælpe dig igennem de sidste tilpasningstrin, bl.a. tjekke, at dit kamera kan streame video på dit Wi-Fi-netværk.

Hvis du ikke kan finde dit kameras videostream, når du logger ind i the Nest web app, kan du følge løsningsforslagene i denne artikel:

Sådan gør du, hvis du ikke kan se Nest Cam-video på en Mac- eller Windows-computer

4. Tilføj the Nest web app som bogmærke, og log ind i Nest-appen på din telefon

Føj et bogmærke for the Nest web app til din browser, så du hurtigt kan få adgang til dit Nest-kameras videostream og administrere dit kameras indstillinger. Hvis du har andre Nest-produkter, kan du også administrere dem her.

Bemærk! Når dit kamera er konfigureret, skal du logge ind i Nest-appen på din telefon for at se video, modtage underretninger og administrere kameraindstillinger.