To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilbakestill Nest Protect og slett alle innstillinger

Tilbakestill Google Nest Protect til fabrikkstandard for å slette de personlige innstillingene dine og tilbakestille den til innstillingene den hadde da den var ny.

Dette bør du vite før du begynner

• Du får ikke Protect-varsler på telefonen eller nettbrettet lenger.
  • Protect-enheten kobles fra andre Protect-enheter i hjemmet ditt.
  • Wifi-innstillingene på Protect-enheten slettes.
  • Posisjonsnavnet for Protect-enheten slettes fra appen.
  • Innstillingene for funksjoner, for eksempel Pathlight, slettes fra Protect-enheten.

Viktig: Protect-enheten kan fortsatt registrere røyk eller karbonmonoksid selv om du tilbakestiller den til fabrikkstandard. Alarmen skal fortsatt utløses hvis dette registreres.

Tilbakestill Nest Protect til fabrikkstandard

Merk: Du må ha fysisk tilgang til Protect-enheten for å tilbakestille den til fabrikkstandard. Du kan ikke slette innstillingene på Nest Protect fra appen.

1. Trykk og hold på knappen på Protect-enheten. Den spiller av en lyd og lyser blått. Fortsett å holde knappen inne.
  2. Slipp opp knappen når Protect-enheten begynner å lese opp versjonsnummeret sitt.
  3. Protect-enheten starter en verbal nedtelling og informerer om at den sletter alle innstillingene dine.
    • For å avbryte tilbakestillingen til fabrikkstandard, trykk på knappen på Protect-enheten igjen i løpet av nedtellingen.
  4. Protect-enheten tilbakestilles til fabrikkstandard etter noen sekunder. Deretter kan du konfigurere den i appen og legge den til i en konto på nytt.