To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Välja bort ögonblicksbilder och Activity History

Activity History är aktiverat som standard för kameran eller dörrklockan. Om du inaktiverar Activity History raderas alla befintliga ögonblicksbilder och inga nya ögonblicksbilder visas i appen. Däremot får du fortfarande ögonblicksbilder för alla varningsaviseringar och e-postmeddelanden som du har aktiverat för kameran.

Obs! Dessa anvisningar gäller endast Nest-kameror som ursprungligen konfigurerades och hanterades i Nest-appen. Alternativet för att inaktivera Activity History visas bara i appen om du inte har en aktiv betal- eller provprenumeration på Nest Aware.

Inaktivera ögonblicksbilder för Activity History

1. Öppna Nest-appen.
2. Välj kameran som du vill styra.
3. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar.
4. Välj Activity History.
5. Tryck på knappen för att inaktivera ögonblicksbilder för Activity History. Tryck igen om du vill återaktivera dem.

Obs! Om du inaktiverar Activity History för en av dina kameror inaktiveras det även för alla nya kameror som du lägger till i ditt konto i appen. Om du redan har lagt till flera kameror i kontot måste du inaktivera Activity History för varje kamera separat.

Om du köper en prenumeration på Nest Aware efter att du har inaktiverat Activity History får du ögonblicksbilder automatiskt. Activity History är alltid aktiverat för kameror med en aktiv prenumeration på Nest Aware.

Det går inte att inaktivera ögonblicksbilder med Nest Aware

Om du har en aktiv betal- eller provprenumeration på Nest Aware för kameran visas inte alternativet att inaktivera ögonblicksbilder för Activity History.

Om du vill fortsätta att få ögonblicksbilder för Activity History men bara vill radera de ögonblicksbilder som redan finns i Sightline kan du läsa följande artikel: Så här raderar du kamerans Video History och ögonblicksbilder.