To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Velg bort øyeblikksbilder og Activity History

Activity History er slått på som standard for kameraet eller ringeklokken. Hvis du slår av Activity History, slettes alle øyeblikksbilder, og nye øyeblikksbilder vises ikke i appen. Du får imidlertid fremdeles øyeblikksbilder for eventuelle varsler eller e-poster du har aktivert for kameraet.

Merk: Denne veiledningen gjelder bare for Nest-kameraer som opprinnelig ble konfigurert og administrert med Nest-appen. Du ser bare alternativet i appen om å slå av aktivitetsloggen hvis du ikke har et aktivt abonnement eller en prøveperiode på Nest Aware.

Slå av øyeblikksbilder av aktivitetsloggen

1. Åpne Nest-appen.
2. Velg kameraet du vil kontrollere.
3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
4. Velg Aktivitetslogg.
5. Trykk på knappen for å slå av øyeblikksbilder av Activity History. Trykk igjen for å slå dem på igjen.

Viktig: Hvis du slår av aktivitetsloggen for et av kameraene dine, deaktiveres også aktivitetsloggen for nye kameraer som du legger til i kontoen din i appen. Hvis du allerede har lagt til flere kameraer i kontoen din, må du slå av Activity History for hvert kamera hver for seg.

Hvis du kjøper et Nest Aware-abonnement etter at du har slått av Activity History, får du øyeblikksbilder automatisk. Aktivitetsloggen er alltid på for kameraer med et aktivt Nest Aware-abonnement.

Øyeblikksbilder kan ikke slås av med Nest Aware

Du ser ikke alternativet for å slå av øyeblikksbilder av Activity History hvis du har et aktivt Nest Aware-abonnement (betalt eller prøveperiode) for kameraet ditt.

Hvis du fortsatt vil motta nye øyeblikksbilder av Activity History, men bare vil slette øyeblikksbildene som er i Sightline nå, kan du lese denne artikkelen for å finne ut hvordan du sletter Video History og øyeblikksbildene for kameraet.