Afmelden voor de kosteloze momentopnamen in Beeldlijn en de kosteloze activiteitsgeschiedenis uitschakelen

De activiteitsgeschiedenis is standaard ingeschakeld. Als je de activiteitsgeschiedenis van een camera uitschakelt, worden er geen nieuwe momentopnamen meer aan de Beeldlijn van de camera toegevoegd. Ook alle bestaande Beeldlijn-momentopnamen worden verwijderd. Je ontvangt nog wel momentopnamen voor de meldingen of e-mails die je zelf hebt ingeschakeld voor de camera. Volg de onderstaande stappen om de activiteitsgeschiedenis van de camera uit te schakelen.

Opmerking: In de Nest-app wordt de optie om de activiteitsgeschiedenis uit te schakelen, alleen weergegeven als je geen actief abonnement op Google Nest Aware hebt (betaald of op proef).

Momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis uitschakelen

1. Log in bij je account met de Nest-app.
2. Selecteer de camera die je wilt aanpassen.
3. Tik rechtsboven op het scherm op Instellingen Pictogram voor Nest-instellingen.
4. Selecteer Activiteitsgeschiedenis.
5. Tik op de knop om de momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis uit te schakelen. Wil je ze weer inschakelen, tik dan opnieuw op deze knop.

Belangrijk: Als je de activiteitsgeschiedenis van een van je camera's uitschakelt, schakel je ook de activiteitsgeschiedenis uit voor eventuele nieuwe camera's die je toevoegt aan je account in de Nest-app. Heb je al meerdere camera's aan je account toegevoegd, dan moet je de activiteitsgeschiedenis voor elk van deze camera's afzonderlijk uitschakelen.

Neem je een abonnement op Nest Aware nadat je de activiteitsgeschiedenis hebt uitgeschakeld, dan ontvang je automatisch momentopnamen. De activiteitsgeschiedenis is namelijk altijd ingeschakeld voor camera's met een actief abonnement op Nest Aware.

Nest app activity history page

Nest Aware-abonnees kunnen momentopnamen niet uitschakelen

In de Nest-app wordt de optie om de activiteitsgeschiedenis uit te schakelen niet weergegeven als je een actief abonnement op Nest Aware hebt (betaald of op proef). Je kunt momentopnamen niet uitschakelen omdat ze een belangrijke rol spelen bij het terugkijken van de videogeschiedenis. Je kunt huidige momentopnamen wel verwijderen zonder ze uit te schakelen.

Wil je nieuwe momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis blijven ontvangen en alleen de huidige momentopnamen uit je Beeldlijn wissen, lees dan het volgende artikel om te zien hoe je dat doet:

De videogeschiedenis en momentopnamen van de camera verwijderen >