To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Afmelden voor momentopnamen en activiteitsgeschiedenis

De activiteitsgeschiedenis staat standaard aan voor de camera of deurbel. Als je de activiteitsgeschiedenis uitzet, worden alle huidige momentopnamen verwijderd en worden er geen nieuwe momentopnamen meer getoond in de app. Je krijgt nog wel momentopnamen van de meldingen of e-mails die je hebt aangezet voor de camera.

Opmerking: Deze instructies zijn alleen van toepassing op Nest-camera's die oorspronkelijk zijn ingesteld en worden beheerd met de Nest-app. In de app zie je de optie om de activiteitsgeschiedenis uit te zetten alleen als je geen actief abonnement op Nest Aware hebt (betaald of op proef).

Momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis uitzetten

1. Open de Nest-app.
2. Selecteer de camera die je wilt aanpassen.
3. Tik op Instellingen Icoon van Nest-instellingen.
4. Selecteer Activiteitsgeschiedenis.
5. Tik op de knop om de momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis uit te zetten. Wil je ze weer aanzetten, tik dan opnieuw op deze knop.

Belangrijk: Als je de activiteitsgeschiedenis voor een van je camera's uitzet, zet je de activiteitsgeschiedenis ook uit voor eventuele nieuwe camera's die je aan je account in de app toevoegt. Als je al meerdere camera's aan je account hebt toegevoegd, moet je de activiteitsgeschiedenis voor elke camera afzonderlijk uitzetten.

Neem je een abonnement op Nest Aware nadat je de activiteitsgeschiedenis hebt uitgezet, dan krijg je automatisch momentopnamen. De activiteitsgeschiedenis staat namelijk altijd aan voor camera's met een actief abonnement op Nest Aware.

Nest Aware-abonnees kunnen momentopnamen niet uitzetten

In de Nest-app wordt de optie om de activiteitsgeschiedenis uit te zetten niet weergegeven als je een actief abonnement op Nest Aware hebt (betaald of op proef).

Wil je nieuwe momentopnamen van de activiteitsgeschiedenis blijven krijgen en alleen de huidige momentopnamen uit je Beeldlijn wissen, lees dan het volgende artikel voor meer informatie: De videogeschiedenis en momentopnamen van de camera verwijderen.