To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fravælg øjebliksbilleder og Activity History

Activity History er som standard aktiveret for dit kamera eller din dørklokke. Hvis du slår Activity History fra, slettes alle aktuelle øjebliksbilleder, og eventuelle nye øjebliksbilleder vises ikke længere i appen. Du får dog stadig øjebliksbilleder i forbindelse med alle de notifikationer eller mails med underretninger, du har aktiveret for dit kamera.

Bemærk! Denne vejledning gælder kun de Nest-kameraer, der oprindeligt blev konfigureret og administreret ved hjælp af Nest-appen. I appen vil du kun se valgmuligheden til deaktivering af Activity History, hvis du ikke har et aktivt Nest Aware-betalingsabonnement eller en aktiv prøveperiode på Nest Aware.

Deaktiver Activity History-øjebliksbilleder

1. Åbn Nest-appen.
2. Vælg det kamera, du vil styre.
3. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
4. Vælg Activity History.
5. Tryk på knappen for at deaktivere Activity History-øjebliksbilleder. Tryk igen for at genaktivere dem.

Vigtigt! Hvis du deaktiverer Activity History for et af dine kameraer, deaktiveres Activity History også for alle nye kameraer, du føjer til din konto i appen. Hvis du allerede har tilføjet flere kameraer på din konto, skal du deaktivere Activity History for hvert enkelt kamera.

Hvis du køber et Nest Aware-abonnement efter at have deaktiveret Activity History, får du automatisk øjebliksbilleder. Activity HIstory er altid aktiveret for kameraer med et aktivt Nest Aware-abonnement.

Øjebliksbilleder kan ikke deaktiveres med Nest Aware

Muligheden for at deaktivere Activity History-øjebliksbilleder vises ikke, hvis du har et aktivt Nest Aware-abonnement (betalings- eller prøveabonnement) til dit kamera.

Hvis du vil fortsætte med at få nye Activity History-øjebliksbilleder, men kun vil rydde de øjebliksbilleder, der i øjeblikket er i Sightline, kan du se, hvordan du gør det, i følgende artikel: Sådan sletter du dit kameras videohistorik og øjebliksbilleder.