To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

De contactgegevens van een Nest Pro bekijken of verwijderen uit de Nest-thermostaat

Wanneer een Nest Pro je Google Nest-thermostaat installeert of onderhoud uitvoert aan je systeem, kan die contactgegevens aan je thermostaat toevoegen, zodat je makkelijk contact kunt opnemen. Bij problemen met de thermostaat of je systeem kun je de info van de Nest Pro controleren op de thermostaat en de installateur bellen. Je kunt deze gegevens op elk moment bekijken of verwijderen.

De contactgegevens van je Nest Pro bekijken op de Nest-thermostaat

Je kunt de gegevens van je Nest Pro op je thermostaat bekijken door de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de ring om het hoofdmenu te openen.
2. Draai naar Instellingen  en druk nogmaals op de ring om deze optie te selecteren.
3. Draai de ring naar Nest Pro en druk om de optie te selecteren.

Als er nog geen gegevens van een Nest Pro zijn opgeslagen,
vraagt de thermostaat of je deze gegevens wilt toevoegen. Je
Nest Pro kan zijn of haar Nest Pro-nummer invoeren.
De contactgegevens worden dan automatisch
naar je thermostaat gedownload en opgeslagen.

Opmerking: Je Nest-thermostaat moet zijn verbonden met wifi om
de contactgegevens van je Nest Pro de eerste keer te kunnen
downloaden en opslaan. De gegevens kunnen echter op elk moment
worden bekeken of verwijderd (zie onderstaande stappen) zonder wifi-verbinding.

Nest thermostat generation 3 pro-contact information.

Nest thermostat gen 3 pro connect

De contactgegevens van je Nest Pro via de Nest-app bekijken

Volg deze stappen om de gegevens van een Nest Pro via de Nest-app te bekijken:

1. Log in bij de app en tik of klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer je huis.
  3. Selecteer Instellingen  in de rechterbovenhoek.
  4. Selecteer Contacten.
  5. Selecteer Nest Pro-installateur.
Hier worden de contactgegevens van je Nest Pro weergegeven. Tik op
het telefoonnummer of e-mailadres van je Nest Pro om snel in contact
te komen.
Nest app Nest pro contact info image

Als je meerdere Nest-thermostaten hebt en er voor elke thermostaat andere Pro-gegevens zijn toegevoegd, worden de meest recent toegevoegde Pro-gegevens in de Nest-app weergegeven.

Heb je de thermostaat zelf geïnstalleerd of heeft de installateur geen gegevens ingevoerd, dan kun je altijd een Nest Pro bij jou in de buurt zoeken met onze online Nest Pro-zoeker. Je kunt de Nest Pro-zoeker ook gebruiken in de Nest-app onder Instellingen  Contacten  Nest Pro-installateur. Tik op Een Nest Pro vinden om de Nest Pro-zoeker te openen in de browser op je telefoon of tablet.

De contactgegevens van een Nest Pro van je thermostaat verwijderen

Je kunt op elk moment de contactgegevens van een Nest Pro van je thermostaat verwijderen. Ga als volgt te werk:

Op de Nest-thermostaat:

1. Druk op de ring van je thermostaat om het hoofdmenu te openen.
2. Draai naar Instellingen  en druk nogmaals op de ring om deze optie te selecteren.
3. Draai de ring naar Nest Pro en druk om de optie te selecteren.
4. Kies Verwijderen. De contactgegevens van de Nest Pro worden gewist.

Opmerking: Als je de contactgegevens van de Nest Pro uit je Nest-thermostaat wist, worden ze ook uit de Nest-app verwijderd.