To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Snabbsvar med Nest Doorbell

Snabbsvar är förinspelade meddelanden på Google Nest Doorbell som kan läsas upp för besökaren när du inte har möjlighet att öppna. Snabbsvar är bra om du vill meddela besökaren något men inte kan prata direkt med honom eller henne, t.ex. om du är upptagen i telefon.

Så här använder du snabbsvar när någon ringer på dörren

När någon ringer på får du en avisering om detta.

Home-appen

1. Tryck på aviseringen och välj ett snabbsvar.
  2. Om alternativet Snabbsvar inte är tillgängligt i aviseringen öppnas Home-appen automatiskt när du trycker på aviseringen. Där kan du titta på livevideo från dörrklockan, trycka på Snabbsvar och välja ett svar.

Nest-appen

1. Tryck på Responses Nest Hello quick responses icon i aviseringen. De snabbsvar som är tillgängliga för dörrklockan visas.

2. Tryck på det svar du vill använda så läses det upp för besökaren.

•  ​​​​​Om inget av alternativen passar trycker du på Cancel och sedan på Talk Nest Hello blue talk icon. Då kan du prata med besökaren direkt med Talk & Listen i stället.
    • Om du inte vill svara alls trycker du på Ignore Nest Hello close responses icon. För närvarande går det inte att anpassa snabbsvaren eller spela in egna.

Obs! Alternativet Snabbsvar visas bara i aviseringarna när någon ringer på dörren. Det går inte att ändra dessa inställningar.

Ändra språk för snabbsvar

Du kan ställa in att snabbsvar ska läsas upp på ett annat språk än det som används i appen. Till exempel kan snabbsvaren visas på engelska i appen, men när du väljer ett svar läses det upp på det språk du har valt.

Home-appen

1. Öppna Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar följt av Enhetsinformation följt av Talat språk.

Nest-appen

1. Öppna Nest-appen Nest app.
  2. Tryck på dörrklockan på appens startskärm.
  3. Tryck på Settings ikon för Nest-inställningar.
  4. Välj Spoken language.
  5. Välj vilket språk svaren ska läsas upp på.
  6. Tryck på Back back arrow och spara ändringarna.

Felsökning

Om snabbsvaren inte är på ett annat språk när du har ändrat inställningarna testar du följande: