To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hurtigsvar for Nest Doorbell

Hurtigsvar er forhåndsinnspilte meldinger som Google Nest-ringeklokkene kan spille av for besøkende hvis du ikke kan åpne døren. Hurtigsvar er nyttige når du vil svare besøkende, men ikke kan snakke med gjestene ansikt til ansikt, for eksempel når du er i en telefonsamtale.

Slik bruker du hurtigsvar når noen ringer på

Når noen ringer på, får du et varsel om at noen står utenfor inngangsdøren.

Home-appen

1. Trykk på varselet du mottar, og velg et hurtigsvar.
  2. Hvis ingen hurtigsvaralternativer er tilgjengelige, åpnes Home-appen automatisk når du trykker på varselet. Der kan du se direktevideoen og trykke på Hurtigsvar for å velge et.

Nest-appen

1. Trykk på Responses (Svar) Nest Hello quick responses icon i varselet for å vise ringeklokkens tilgjengelige hurtigsvar.

2. Trykk på svaret du vil bruke, og så spilles det av for gjestene ved døren.

•  ​​​​​Hvis ingen av alternativene passer for deg, kan du trykke på Cancel (Avbryt) og deretter på Talk (Snakk) Nest Hello blue talk icon for å bruke Talk & Listen til å ha en samtale i sanntid i stedet.
    • Hvis du ikke vil svare i det hele tatt, kan du trykke på Ignore (Ignorer) Nest Hello close responses icon. Inntil videre kan du ikke tilpasse eller ta opp dine egne hurtigsvar.

Merk: Hurtigsvar vises bare i varslene dine som et alternativ når noen ringer på ringeklokken. Du kan ikke tilpasse disse innstillingene.

Endre språket i hurtigsvar

Du kan angi at talespråket i hurtigsvarene dine skal være forskjellig fra språket i appen. Eksempel: Appen viser hurtigsvar på engelsk, men når du velger et svar, leses det opp på språket du har valgt.

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon etterfulgt av Talespråk.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Trykk på ringeklokken din på startskjermen i appen.
  3. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon.
  4. Velg Spoken language (Talespråk).
  5. Velg språket du vil at ringeklokken skal snakke.
  6. Trykk på Back (Tilbake) back arrow for å lagre innstillingene.

Feilsøking

Hvis språket for hurtigsvar ikke oppdateres etter at du har endret innstillingene, kan du prøve disse trinnene: