Vooraf opgenomen snelle reacties gebruiken met de Nest Hello videodeurbel

Snelle reacties zijn vooraf opgenomen berichten die de Google Nest Hello kan zeggen tegen een bezoeker als je niet naar de deur kunt komen. Een snelle reactie is handig als je iets tegen een bezoeker wilt zeggen maar dit niet zelf kunt doen, bijvoorbeeld omdat je aan de telefoon zit of niet thuis bent.

Wanneer iemand aanbelt, krijg je een melding in de Nest-app dat er iemand voor de deur staat.

1. Tik op Reacties Nest Hello quick responses icon in de melding om de drie snelle reacties van de Nest Hello weer te geven:
    Zet maar neer. >
    We komen eraan. >
    We kunnen nu niet opendoen. >

2. Tik op de reactie die je wilt gebruiken en de persoon bij de deur krijgt deze te horen.

• Als geen van deze opties geschikt is, tik je op Annuleren en vervolgens op Praten Nest Hello blue talk icon om Praten en luisteren in HD te gebruiken, zodat je een live gesprek kunt voeren.
    • Als je helemaal niet wilt reageren, tik je op Negeren Nest Hello close responses icon. Op dit moment kun je niet zelf snelle reacties aanpassen of opnemen.

Opmerking: Snelle reacties worden alleen getoond als optie in meldingen als iemand aanbelt. Je kunt deze instellingen niet aanpassen.

De gesproken taal van snelle reacties wijzigen

Je kunt de gesproken taal van je snelle reacties altijd wijzigen, ook als voor de Nest-app een andere taal is ingesteld dan de taal die je wilt horen. De Nest-app geeft dan bijvoorbeeld de snelle reacties weer in het Engels, maar als je een reactie selecteert, wordt deze uitgesproken in de taal die je hebt geselecteerd.

De gesproken taal wijzigen:

1. Selecteer je Nest Hello in het startscherm van de Nest-app.
  2. Tik op Instellingen Pictogram van Nest-instellingen.
  3. Scroll omlaag en tik op Gesproken taal.
  4. Selecteer de taal die je de deurbel wilt laten spreken.
  5. Tik op Terug back arrow om je instellingen op te slaan.